ΤΕΛ. ΝΕΑ
14 Μαΐου 2015

Ανακαλούνται προϊόντα από τα IKEA

Επίσημη ανακοίνωση από την ΙΚΕΑ για ανάκληση προϊόντων:
"Η ΙΚΕΑ ενημερώνει τους καταναλωτές που διαθέτουν πόρτες ασφαλείας PATRULL KLÄMMA ή PATRULL SMIDIG ότι αυτά τα μοντέλα δεν πρέπει να τοποθετούνται στο υψηλότερο σκαλοπάτι της σκάλας.
Οι πόρτες ασφαλείας PATRULL KLÄMMA & PATRULL SMIDIG είναι λειτουργικά ασφαλείς όταν τοποθετούνται σε κάσες μεταξύ δωματίων ή πριν το κατώτατο σκαλοπάτι της σκάλας. Οι πόρτες ασφαλείας πωλούνται από την ΙΚΕΑ από την 1η Αυγούστου 1995.
Για την επιστροφή της πόρτας ασφαλείας με κωδικό παραγωγής 1510 (Έτος- εβδομάδα) ή μικρότερο του ή της προέκταση της, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα Επιστροφών & Αλλαγών του καταστήματος ή καλέστε χωρίς χρέωση στο 801 11 22722 για την πλήρη αποζημίωση του προϊόντος. Δεν είναι απαραίτητη η προσκόμιση της απόδειξης αγοράς.
Οι καταναλωτές που επιθυμούν να κρατήσουν τις πόρτες ασφαλείας τους με κωδικό παραγωγής 1510 (Έτος- εβδομάδα) ή μικρότερο του, μπορούν να επικοινωνήσουν με την ΙΚΕΑ χωρίς χρέωση στο 801 11 22722 για να προμηθευτούν ανανεωμένες πληροφορίες συναρμολόγησης και τις σχετικές επισημάνσεις για να τις τοποθετήσουν στην πόρτα ασφαλείας τους.
Η ΙΚΕΑ ζητά συγνώμη για την οποιαδήποτε πιθανή αναστάτωση."
<-- Κάνοντας Like στη σελίδα μας στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα