ΤΕΛ. ΝΕΑ
7 Μαΐου 2015

Η απάντηση Π.Κωστόπουλου στο δημοσίευμα που τον συμπεριέλαβε στους "12 ανθρώπους που κατέστρεψαν την Ελλάδα"

Πρόσφατο δημοσίευμα του Politico.eu κατέτασσε τον γνωστό εκδότη Πέτρο Κωστόπουλο μεταξύ των 12 ανθρώπων που κατέστρεψαν την Ελλάδα.

Η απάντηση του Π.Κωστόπουλου δεν άργησε καθώς προχώρησε σε αγωγές κατά του μέσου αλλά και στη δημοσίευση στο site του του ακόλουθου κειμένου:
"Έχω μάθει στην ζωή μου όταν δέχομαι επιθέσεις και λάσπη να απαντάω μόνος μου με το χέρι μου. Γραπτώς εννοώ. Στην περίπτωση όμως αυτής της αψυχολόγητης και αλήτικης επίθεσης που δέχτηκα από το κείμενο του κυρίου Ντέιμιαν Μακ Κον Ούλαντ στο Politico Eu αποφάσισα να απαντήσω μέσω της δικαιοσύνης. Ήδη ξεκίνησαν οι διαδικασίες από τον συνήγορο μου, κύριο Θέμη Σοφό. Όχι ότι δεν θα απαντήσω και γραπτά και μάλιστα αύριο, απλά βαρέθηκα να γίνομαι ο σάκος του μποξ, ο αποδέκτης της λάσπης του κάθε πικραμένου, άσχετου και αλήτη. Το σύνολο του κειμένου είναι απαράδεκτο, αλλά ο δικός μου συσχετισμός με πολιτικούς δικτάτορες και απατεώνες, ξεπερνάει τα εσκαμμένα. Αύριο θα απαντήσω και γραπτώς για την υπέροχη αυτή συγγραφική φυσιογνωμία. Απλά επισημαίνω στο συγκεκριμένο άνθρωπο ότι η στοχοποίηση ανθρώπων και μάλιστα με ψεύδη - ποτέ δεν έχω γράψει τέτοια κείμενα όπως αυτά που αναφέρει - είναι εγκληματική πράξη."
<-- Κάνοντας Like στη σελίδα μας στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα