Trending

Ο διεθνής διαγωνισμός χάκερς BattleHack στην Αθήνα

To Διήμερο 30 και 31 Μαϊου θα πραγματοποηθεί ο διεθνής διαγωνισμός BattleHack Athens. To επίκεντρο για τους προγραμματιστές, χάκερ, τεχνικούς υπολογιστών της Ευρώπης θα γίνει η Αθήνα.
Η συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι δωρεάν και αντικείμενό του είναι η υλοποίηση μιας εφαρμογής για το κοινό καλό χωρίς κανένα περιορισμό στην θεματολογία με μόνη προϋπόθεση στην ενσωμάτωση του ΑΡΙ της PayPal ή των αρχείων SDK της Braintree. 

Oι νικητές και οι επιλαχόντες των περασμένων ετών μπορούν να συμμετάσχουν ξανά με την προϋπόθεση όμως να υποβάλουν καινούριες και μοναδικές εφαρμογές.

Κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης θα προσφέρονται εδέσματα, απολαυστική μπύρα αλλά και μασάζ. Την πρώτη ημέρα οι διαγωνιζόμενοι θα δηλώσουν τα ονόματά τους, θα γνωριστούν μεταξύ τους αλλά θα γνωρίσουν και τους κριτές.

Την δεύτερη μέρα ο διαγωνισμός θα κορυφωθεί το μεσημέρι με την απονομή των βραβείων από την κριτική επιτροπή. Ο νικητής εξασφαλίζει εισιτήριο για τον παγκόσμιο τελικό στη Silicon Valley.


Το BattleHack Athens θα διεξαχθεί από τις 10 το πρωί το Σάββατο 30 Μαῒου, έως τις 5 το απόγευμα την Κυριακή 31 Μαῒου 2015, στο “The Hub Events”.

Συγκέντρωσε την ομάδα σου και δήλωσε τώρα συμμετοχή στο BattleHack της Αθήνας: https://2015.battlehack.org/athens
<-- Κάνοντας Like στη σελίδα μας στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα
Νεότερη Παλαιότερη