ΤΕΛ. ΝΕΑ
20 Μαΐου 2015

Επεισόδιο μεταξύ Τσίπρα και Κωνσταντοπούλου

Xθες το βράδυ στην μαραθώνια συνεδρίαση του προεδρείου της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ εκτυλίχθηκε φραστικό επεισόδιο μεταξύ του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και της Προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Ο πρωθυπουργός δεν ξέχασε την πρόσφατη σκληρή στάση της Πρόεδρου της Βουλής κατά του Γ. Δραγασάκη όταν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ενημέρωσε την Πολιτική γραμματεία και το προεδρείο της ΚΟ για την πορεία της διαπραγμάτευσης και τις επικείμενες εξελίξεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Βήματος, η κ. Κωνσταντοπούλου δέχθηκε σκληρή κριτική για πολλά ζητήματα, αρχής γενομένης από την άρνησή της να διαθέσει τα αποθεματικά της Βουλής και φτάνοντας έως το γεγονός ότι η μητέρα της, δημοσιογράφος Λίνα Αλεξίου, φέρεται να διεκδικεί θέση προέδρου στο ΕΣΡ, σε συνδυασμό με τη στάση που η πρόεδρος της Βουλής τηρεί ως προς το θέμα της τυπικής ολοκλήρωσης του διορισμού του νέου ΔΣ της ΕΡΤ, καθώς εκκρεμεί η συνεδρίαση της αρμόδιας επιτροπής της Βουλής.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το κλίμα φορτίστηκε σε δραματικό βαθμό και οι αντιδράσεις κατά της προέδρου της Βουλής προς στιγμήν ξέφυγαν από τα όρια και πολλοί από τους παριστάμενους βρέθηκαν σε δύσκολη θέση από τη σφοδρότητα της αντιπαράθεσης.

Το επεισόδιο έληξε έπειτα από κάποια ώρα, όμως η εντύπωση που κυριάρχησε ήταν αφενός ότι τα νεύρα όλων στην κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ είναι τεντωμένα και αφετέρου ότι ο κ. Τσίπρας είναι διατεθειμένος να προχωρήσει ακόμη και σε μετωπικές συγκρούσεις.
Πηγή
<-- Κάνοντας Like στη σελίδα μας στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα