Trending

Γνωστή εταιρεία τηλεπικοινωνιών οδηγείται σε λουκέτο

Δραματικές είναι οι εξελίξεις για την γνωστή εταιρεία τηλεπικοινωνιών On Telecoms καθώς μετά την κατάθεση αίτηση; πτώχευσης η  Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων καλείται να λάβει κρίσιμες αποφάσεις.

Όπως αναφέρει η Infocom, από την ΕΕΤΤ συγκεκριμένα είναι πιθανό να αποφασιστεί η άρση των ασφαλιστικών μέτρων που έχουν ληφθεί όσο αφορά τον ΟΤΕ, με αποτέλεσμα ο Οργανισμός να σταματήσει να παρέχει στην On Telecoms υπηρεσίες δικτύου. Σημειώνεται ότι το χρέος της On στον ΟΤΕ για τις υπηρεσίες χονδρικής που της παρείχε έχει ανέλθει, σύμφωνα με πληροφορίες, σε 5,5 εκατ. ευρώ. Πάντως, σε κάθε περίπτωση το κλείσιμο των κυκλωμάτων του τηλεπικοινωνιακού παρόχου, εφόσον αποφασιστεί, θα υλοποιηθεί αφού παρέλθει ένα εύλογο διάστημα (περίπου 20 ημερών) ώστε οι συνδρομητές της να μεταφερθούν σε άλλους παρόχους. Στη συνέχεια η On Telecoms θα ενημερωθεί για τις αποφάσεις της ΕΕΤΤ και το τι οφείλει να πράξει, με βάση το νόμο, για την προστασία των συνδρομητών της, σε συνάντηση στην Επιτροπή που έχει οριστεί για  την ερχόμενη Παρασκευή.
Σημειώνεται πάντως ότι η απόφαση του αρμόδιου δικαστηρίου ήταν θετική ως προς την αίτηση προστασίας της On Telecoms από τους πιστωτές της, με εξαίρεση τους εργαζόμενους. Η εν λόγω τηλεπικοινωνιακή εταιρεία δεν κινδυνεύει από κανέναν από τους προμηθευτές της με συντηρητική κατάσχεση και μπλοκάρισμα των τραπεζικών της λογαριασμών μέχρι την εκδίκαση της αίτησης πτώχευσης τον Σεπτέμβριο.
<-- Κάνοντας Like στη σελίδα μας στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα
Νεότερη Παλαιότερη