Trending

Νέος Director στην International Life

Καθήκοντα Director – General Agents & Brokers στην International Life, με τομέα ευθύνης το σύνολο του δικτύου Πρακτόρων και Μεσιτών της εταιρείας, αναλαμβάνει ο Κωνσταντίνος Βακίδης.

Επιπλέον, όπως αναφέρει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της, ο κ. Βακίδης θα είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της θυγατρικής Εταιρείας Μεσιτών Ασφαλίσεων “BSA”.

Ο κος Βακίδης είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών MSc in Insurance & Risk Management από το Cass (City University) Business School London και BA in Business Economics από το Anglia Ruskin University Cambridge και διαθέτει πολυετή και πολύπλευρη εμπειρία στον ασφαλιστικό κλάδο. Προέρχεται από την INTERAMERICAN part of Achmea, όπου ασκούσε καθήκοντα Deputy General Manager Sales & Marketing με τομέα ευθύνης του το Agency  και Brokers, ενώ έχει διατελέσει Chief Operating Officer στον όμιλο General Union.

Ο διευθύνων σύμβουλος της International Life, κ. Γιάννης Μπράβος, δήλωσε σχετικά: «Με γνώμονα την περαιτέρω ανάπτυξη των ανθρώπινων δικτύων πωλήσεων του ομίλου καλωσορίζουμε τον κ. Βακίδη στην οικογένεια της International Life και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του. Πιστεύουμε ότι ο κ. Βακίδης με τις γνώσεις και την εμπειρία του  θα συμβάλει στην βελτιστοποίηση των εργασιών του Δικτύου Πρακτόρων και Μεσιτών της εταιρείας μας και στην μεγιστοποίηση της παραγωγής μας».   
<-- Κάνοντας Like στη σελίδα μας στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα
Νεότερη Παλαιότερη