ΤΕΛ. ΝΕΑ
19 Μαΐου 2015

Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος διορίζεται από την Κυβέρνηση Πρέσβης εκ προσωπικοτήτων

Μία από τις σπάνιες περιπτώσεις όπου κάποιος εγκαταλείπει την ενεργό πολιτική τόσο νωρίς για το αξίωμα του Πρέσβη καταγράφεται αυτές τις ημέρες καθώς, όπως αναφέρει το Πρώτο Θέμα, μια υπογραφή φέρεται να χωρίζει τον Άρη Σπηλιωτόπουλο από το Διπλωματικό Σώμα.


Μάλιστα, όπως αναφέρει η ίδια πηγή, η απόφαση στον ΣΥΡΙΖΑ έχει ληφθεί εδώ και πολύ καιρό με το σχέδιο του Προεδρικού Διατάγματος με το οποίο διορίζεται πρέσβης εκ προσωπικοτήτων να είναι ήδη υπογεγραμμένο από τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά και να βρίσκεται στα συρτάρια του Προεδρικού Μεγάρου.

Ομως, η ανάδειξη του πρώην βουλευτή της ΝΔ σε πρέσβη εκ προσωπικοτήτων έχει καθυστερήσει και δεν έχει λάβει και την τελευταία υπογραφή, εκείνη του Προέδρου της Δημοκρατίας, καθώς είχε συμπέσει με την προεδρική εκλογή.

Ειδικότερα, ο φάκελος με τον διορισμό, όπως αναφέρουν τα themaleaks, έφτασε στην Ηρώδου Αττικού λίγο προτού ολοκληρωθεί η θητεία του Κάρολου Παπούλια, ο οποίος δεν θέλησε να βάλει την υπογραφή του κάτω από μια τέτοια απόφαση και άφησε το ζήτημα σε εκκρεμότητα στον διάδοχό του.
Πηγή
<-- Κάνοντας Like στη σελίδα μας στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα