ΤΕΛ. ΝΕΑ
21 Μαΐου 2015

Η Pinnatta στο Facebook Messenger

Η ελληνικής καταγωγής startup Pinnatta γίνεται από τις πρώτες εταιρείες παγκόσμια που συνεργάζεται με το Facebook για την ενσωμάτωση εφαρμογών στο Messenger.

H Pinnatta ανακοίνωσε τη νέα της εφαρμογή "Pinnatta for Messenger". Η συγκεκριμένη εφαρμογή είναι μία από τις πρώτες εφαρμογές που θα γίνουν διαθέσιμες στη νέα πλατφόρμα του Facebook για το Messenger.
Το νέο app είναι διαθέσιμo δωρεάν για συσκευές Android, iPhone αλλά και iPad. Η πρώτη έκδοση προσφέρει στους χρήστες μια μεγάλη γκάμα video μηνυμάτων και όχι τις διαδραστικές κάρτες, όπως έχουμε συνηθίσει. Σκοπός της εφαρμογής, σύμφωνα με την εταιρεία, είναι να κάνει πιο ευχάριστη την καθημερινή επικοινωνία μέσω του Messenger, αλλά και να επιτρέψει στους χρήστες να αντικαταστήσουν τα κείμενά τους με οπτικοποιημένα μηνύματα.

Η ενσωμάτωση του Pinnatta στο Facebook Messenger πρακτικά δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες του Messenger να εμπλουτίσουν τις συζητήσεις τους, αξιοποιώντας τα designs του Pinnatta με ένα μόνο click. Ένα νέο στοιχείο είναι πως τα Pinnattas αυτά είναι πλέον διαθέσιμα τόσο σε desktop όσο και σε mobile.

Η επόμενη έκδοση αναμένεται άμεσα και θα προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη βιβλιοθήκη μηνυμάτων και ψηφιακών καρτών, περισσότερες δυνατότητες εξατομίκευσης και διαδραστικότητας καθώς και μεγάλη συλλογή από stickers. Η εταιρεία, μάλιστα, έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα χρήσης χαρακτήρων της Disney, της Pixar, της Μiramax και της Dreamworks μεταξύ άλλων.

H Pinnatta ιδρύθηκε το 2011 στο Sunnyvale της Καλιφόρνια (ΗΠΑ), και διατηρεί επίσης γραφείο στην Αθήνα (Ελλάδα). Η εταιρεία υποστηρίζεται από Αμερικάνους, Ρώσους, Κινέζους, Ιάπωνες, Άγγλους και Έλληνες επενδυτές και έχει αντλήσει μέχρι στιγμής κεφάλαια ύψους $3,4Μ.
<-- Κάνοντας Like στη σελίδα μας στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα