Trending

Υπεξαίρεση 1 εκατομμυρίου ευρώ από υπάλληλο εταιρείας security

Εξελίξεις στο θέμα της υπεξαίρεσης μεγάλου ποσού (1.000.000 ευρώ) από εταιρεία security στο Ηράκλειο καθώς ο εργαζόμενος που κατηγορείται εμφανίστηκε το μεσημέρι, κάτω από άκρα μυστικότητα, ενώπιον του εισαγγελέα Ηρακλείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 45χρονος εργαζόμενος στην εταιρεία security, ισχυρίστηκε στις δικαστικές αρχές ότι είχε πέσει θύμα τοκογλυφίας και ότι αναγκάστηκε να πάρει τα χρήματα από την εταιρεία όπου εργαζόταν προκειμένου να τα δώσει στους τοκογλύφους που απειλούσαν τον ίδιο και τα μέλη της οικογένειάς του.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα ο 45χρονος που αρχικά είχε εκτιμηθεί ότι είχε διαφύγει στο εξωτερικό είχε επικηρυχθεί με το ποσό των 30.000 ευρώ σε Ευρώπη και Βαλκάνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 45χρονος γνώριζε πολύ καλά τη λειτουργία αλλά και το λογισμικό των ATMs καθώς δούλευε για την εταιρεία πάνω από 10 χρόνια. Έτσι είχε βρει τον τρόπο όταν τα μικροποσά που έβαζε τελείωναν, τα μηχανήματα να εμφάνιζαν βλάβη.

Μέχρι τώρα, πέρα από το άδειο χρηματοκιβώτιο της εταιρείας, βρέθηκαν παραβιασμένες σφραγίδες σε κάποια ΑΤΜ, ενώ φαίνεται ότι είχε αποκτήσει πρόσβαση στο εσωτερικό των μηχανημάτων.

Σε νεότερη ενημέρωσή της, η εταιρεία ασφαλείας βεβαιώνει ότι η προηγούμενη δέσμευσή της για άμεση κάλυψη των πελατών που ζημιώθηκαν τηρήθηκε. Σύμφωνα και με τα νέα στοιχεία- φωτιά που αφορούν το μέγεθος των χρημάτων ο οποίος απέσπασε, η εταιρεία αναφέρει: «Η εταιρεία συνεχίζει κανονικά τη λειτουργία της και την προσπάθεια κάλυψης των απωλειών που υπέστη εξαιτίας εγκληματικών συμπεριφορών. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους πελάτες και συνεργάτες μας για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν στη δύσκολη αυτή συγκυρία και είμαστε αποφασισμένοι να την τιμήσουμε».
Πηγή
<-- Κάνοντας Like στη σελίδα μας στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα
Νεότερη Παλαιότερη