Trending

Απόβαση στην Κίνα κάνει γνωστή ελληνική αλυσίδα fast food και cafe

Επόμενος στόχος είναι η Κίνα κατόπιν συζητήσεων με επώνυμο τοπικό παίκτη της αγοράς για την ανάπτυξη του σήματος Goody's Burger House δηλώνει ο ο CEO του ομίλου Goody's-Everest, Αθανάσιος Παπανικολάου.


Τον εξωστρεφή του προσανατολισμό ενισχύει περαιτέρω ο Όμιλος Goody's-Everest, ναυαρχίδα του ομίλου Vivartia στην εστίαση, με την Κίνα να αποτελεί τον επόμενο σταθμό για την ανάπτυξη του νέου concept Goody's Burger House.

Όπως ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Goody's-Everest Αθανάσιος Παπανικολάου μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, «η εξωστρέφεια παραμένει βασική προτεραιότητα της διοίκησης καθώς εκτιμάται ότι υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για ανάπτυξη των σημάτων στο εξωτερικό διεκδικώντας μερίδιο από τον ανταγωνισμό».

«Η ελληνική επιχειρηματικότητα διαθέτει χωρίς καμία αμφιβολία τα εχέγγυα να ανταγωνιστεί με επιτυχία σε διεθνές επίπεδο» ανέφερε κ. Παπανικολάου και πρόσθεσε ότι «ολοκληρώνονται οι συζητήσεις συνεργασίας με επώνυμο τοπικό παίκτη της αγοράς της Κίνας για την ανάπτυξη του σήματος Goody's Burger House».

Υπενθυμίζεται ότι πέρυσι ο ελληνικός όμιλος διείσδυσε στην αγορά της Αυστραλίας ενώ στη συνέχεια υπέγραψε συμφωνία με τον γαλλικό όμιλο SODIFRAM για την ανάπτυξη της αλυσίδας καταστημάτων Goody's Burger House στα υπεράκτια διαμερίσματα της Γαλλικής Δημοκρατίας (Μαγιότ και Ρεουνιόν) στον Ινδικό Ωκεανό και στο νησιωτικό σύμπλεγμα των Κομορών.

Το σχέδιο εξωστρέφειας που υλοποιεί με συνέπεια ο Όμιλος Εστίασης Goody's – Everest και ήδη περιλαμβάνει συμφωνίες για την ανάπτυξη των σημάτων του σε Αλβανία, Μαυροβούνιο, Κόσοβο, ΠΓΔΜ, Λευκορωσία, Λιβύη, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, καθώς και τη λειτουργία περισσοτέρων από 20 καταστημάτων σε Κύπρο, Αλβανία, Βουλγαρία, Ρουμανία και Ουγγαρία.
Πηγή
<-- Κάνοντας Like στη σελίδα μας στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα
Νεότερη Παλαιότερη