Trending

Εκτός ποδοσφαίρου ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Ελεύθερος αφέθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά την απολογία του για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης. Ο ανακριτής επέβαλλε στον Πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός την απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο, εγγύηση 200.000 ευρώ και παρουσία στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του κάθε 15 ημέρες.

Ο κ. Μαρινάκης, ο οποίος προσήλθε στα δικαστήρια της Ευελπίδων λίγο πριν τις 8:00, προκειμένου να  λογοδοτήσει στον ανακριτή Διαφθοράς, Γιώργο Ανδρεάδη,για σωρεία κακουργηματικών πράξεων.
Σύμφωνα με τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί για την υπόθεση, είχε κεντρικό ρόλο στη δράση της εγκληματικής οργάνωσης, η διεύθυνση της οποίας του αποδίδεται.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το Banking News, ο ισχυρός άντρας του Ολυμπιακού είναι αντιμέτωπος με πέντε κατηγορίες που αφορούν: 
1) Ένταξη και διεύθυνση σε εγκληματική οργάνωση, 
2) ηθική αυτουργία σε απόπειρα εκβίασης με απειλή βλάβης δραστηριότητας που ασκεί ο εξαναγκαζόμενος από υπαίτιο που διαπράττει τέτοιες πράξεις από συνήθεια, κατ' επάγγελμα και κατ' εξακολούθηση, 
3) ηθική αυτουργία σε έκρηξη από την οποία μπορούσε να προκύψει κίνδυνος για άνθρωπο, 4) ηθική αυτουργία σε κατά συναυτουργία και κατ' εξακολούθηση δωροδοκία-δωροληψία για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα που περιλαμβάνεται σε στοιχηματικές διοργανώσεις, από την οποία επιτεύχθηκε ο σκοπός που επιδίωκε ο δράστης και
5) απάτη κατά συναυτουργία και κατ' εξακολούθηση.
<-- Κάνοντας Like στη σελίδα μας στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα
Νεότερη Παλαιότερη