ΤΕΛ. ΝΕΑ
2 Ιουνίου 2015

Ελληνική startup έλαβε χρηματοδότηση 500.000€ από Έλληνες και ξένους επενδυτές

H δημοφιλέστερη πλατφόρμα ηλεκτρονικών κρατήσεων σε εστιατόρια, το e-table.gr, ανακοίνωσε την ολοκλήρωση του δεύτερου γύρου χρηματοδότησης ύψους 500.000 ευρώ από Έλληνες και ξένους επενδυτές. 

Από την πρώτη χρηματοδότηση ύψους 200.000 ευρώ, στην οποία επίσης συμμετείχε ο επιχειρηματίας και επενδυτής  Απόστολος Αποστολάκης, μέχρι σήμερα, το e-table.gr έχει σημειώσει μια σταθερά ανοδική πορεία. Aπό τα τέλη Ιουλίου του 2014, όποτε και ξεκίνησε επίσημα τη λειτουργία του, η πλατφόρμα αριθμεί ήδη πάνω από 1200 συμβεβλημένα εστιατόρια σε 15 πόλεις ενώ έχει δεχτεί περισσότερες από 15.000 κρατήσεις από χρήστες τηλεφωνικά, online στο www.e-table.gr  ή μέσω των αντίστοιχων εφαρμογών για iPhone και Android κινητά. 

Με τη λήψη του νέου γύρου χρηματοδότησης τα άμεσα σχέδια της εταιρίας είναι:
Επέκταση σε τουριστικούς προορισμούς και άλλες πόλεις της Ελλάδας
Ανάπτυξη συστήματος Table και Guest Management για τα συνεργαζόμενα εστιατόρια
Δημιουργία νέων στρατηγικών συμμαχιών 
Ανάπτυξη της δυνατότητας εύρεσης ενός συγκεκριμένου πιάτου στα εστιατόρια από το χρήστη και η δυνατότητα βαθμολόγησής του.
Με αφορμή τη νέα χρηματοδότηση, ο Απόστολος Αποστολάκης, δήλωσε ότι: 
«Είμαι χαρούμενος που βλέπω το e-table.gr να μεγαλώνει και να βελτιώνει τη διαδικάσια αναζήτησης και κράτησης σε εστιατόρια για όλο και περισσότερους χρήστες. Μετά από 10 μήνες όλα δείχνουν ότι το e-table.gr θα γίνει μια ευρέως χρησιμοποιούμενη εφαρμογή και χαίρομαι που θα έχω συμβάλλει και εγώ σε αυτό.»
Από την πλευρά του ο Κώστας Σαριδάκης, συνιδρυτής του e-table.gr δήλωσε: «Με το επιτυχές κλείσιμο του 2ου γύρου χρηματοδότησης νιώθουμε ότι αναγνωρίστηκε η σκληρή δουλειά που έχει κάνει η ομάδα μας τους τελευταίους μήνες.»

Για ακόμη μεγαλύτερη ευκολία στις online κρατήσεις εστιατορίων, χωρίς περιττές καθυστερήσεις και ταλαιπωρία, το e-table.gr διατίθεται πλέον σε Android και iOS εφαρμογή ενώ έχει εισαγάγει ένα πρόγραμμα επιβράβευσης των πιστών πελατών του, για ακόμη μεγαλύτερα προνόμια και εκπτώσεις στον τελικό λογαριασμό των χρηστών. 

Παράλληλα το e- table .gr προχώρησε στη δημιουργία εικονικών περιηγήσεων ενώ βραβεύθηκε σε τρεις διαφορετικές κατηγορίες στα app awards 2015. 
<-- Κάνοντας Like στη σελίδα μας στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα