Trending

Ο παρουσιαστής πήγε σήμερα στην εκπομπή του αλλά βρήκε την πόρτα κλειστή

Συνέχεια υπήρξε σήμερα στο σήριαλ της σφοδρής αντιπαράθεσης μεταξύ Μάρκου Σεφερλή και Δημήτρη Ουγγαρέζου καθώς ο γνωστός κωμικός άφησε εκτός εκπομπής τον Δημήτρη Ουγγαρέζο εκφράζοντας έτσι τη δυσαρέσκειά του σε όσα έγιναν χθες.

Χθες, μετά τον Live τσακωμό τους και μετά την πάσα που έκανε για διαφημιστικό διάλειμμα ο Μάρκος Σεφερλής, οι δύο άντρες σηκώθηκαν από τον καναπέ και αντάλλαξαν άσχημες κουβέντες, αναφέρει το Πρώτο Θέμα. 

Όπως λένε πηγές, ο Ουγγαρέζος στη διάρκεια του καβγά πίσω από τις κάμερες είπε στον Σεφερλή, πετώντας το μικρόφωνο: «Είναι ξεφτίλα!» για να του απαντήσει φανερά εκνευρισμένος ο Μάρκος Σεφερλής: «Εμένα λες ξεφτίλα; Ζήτα συγγνώμη αμέσως». Μία συγγνώμη που δεν ειπώθηκε καθώς ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποχώρισε εκνευρισμένος. 

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σήμερα, πήγε κανονικά το πρωί στο στούντιο για να βγει στην εκπομπή. Στις 10 παρά 10 του λέει η αρχισυνταξία του «Mega με Μία» ότι πρέπει να ζητήσει δημόσια συγγνώμη για τον χαρακτηρισμό «ξεφτίλα» που απηύθυνε στον Μάρκο. Τότε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος απάντησε: «γιατί να ζητήσω δημόσια συγγνώμη για κάτι που έγινε εκτός αέρα; Αν θέλει ο Μάρκος να το διακωμωδήσουμε δημόσια κανένα πρόβλημα», για να πάρει την απάντηση: «τότε δεν βγαίνεις στην εκπομπή».

Αξίζει να σημειωθεί πως στο συμβόλαιο του Μάρκου Σεφερλή υπάρχει ο όρος να είναι στην διακριτική του ευχέρεια ποιους συνεργάτες της εκπομπής θα βγάζει στο πάνελ και ποιους όχι ανάλογα πάντα με τη θεματολογία.

Πάντως ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δεν θα μείνει χωρίς τηλεοπτική στέγη, αντίθετα μαζί με την κολλητή του φίλη Μαίρη Συνατσάκη ετοιμάζουν μία καινούρια εκπομπή. Συγκεκριμένα συζητούν με τον κανάλι του ΑΝΤ1 να αναλάβουν την παρουσίαση απογευματινής εκπομπής. 

Το concept της εκπομπής δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο, ωστόσο είναι σχεδόν σίγουρο ότι δεν θα είναι στο Mega την επόμενη σεζόν.
Πηγή
<-- Κάνοντας Like στη σελίδα μας στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα
Νεότερη Παλαιότερη