ΤΕΛ. ΝΕΑ
24 Ιουνίου 2015

Τζήμερος: "Τέλος Αλητείας"

Λάβρος ο Θάνος Τζήμερος στην τελευταία του ανάρτηση στο Facebook αναφέρεται στο τέλος επιτηδεύματος ως "τέλος αλητείας".

Αναλυτικά ο Θάνος Τζήμερος αναφέρει: 
"Οι προηγούμενοι αλήτες, της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, επινόησαν το τέλος επιτηδεύματος. Όλα τα κοπρόσκυλα του κομματικού σωλήνα, όλες οι βδέλλες που δεν έκαναν ούτε ένα μεροκάματο στη ζωή τους, όλα τα κρατικά βαμπίρ, σκέφτηκαν να σού βάλουν έξτρα φόρο 650 ευρώ τον χρόνο αν είσαι “μπλοκάκιας” ή ένα χιλιάρικο αν έχεις εταιρεία, ΜΟΝΟ και ΜΟΝΟ επειδή δεν έγλειφες τους Κατρούγκαλους του 12% για να διοριστείς στο Δημόσιο. Κρατάς μια δουλειά με νύχια και με δόντια, και πρέπει να πληρώσεις εκτός από τα 5.400 τον χρόνο του κωλοΟΑΕΕ και το τέλος επιτηδεύματος. Να πω ότι είναι παράνομο και αντισυνταγματικό καθώς το τέλος έχει ανταποδοτικό χαρακτήρα; Χάνω τα λόγια μου! Σιγά μη στάξει η ουρά του ποντικού! Χαμπαριάζουν οι αληταράδες από συνταγματικότητες και νομιμότητα!
Αλλά “ξέχασαν” το τέλος του 2012. Οπότε, βρήκαν ευκαιρία, οι σημερινοί αλήτες και το στέλνουν αναδρομικά. Δηλαδή, στα καλά καθούμενα, εκτός από το χιλιάρικο που πληρώνεις κάθε χρόνο πρέπει να βρεις ακόμα ένα και για το 2012, ακόμα κι αν δεν έχεις να φας! Για να έχουν ρευστό να ξαναδιορίζουν τα Κατρουγκαλόπαιδα. Την έστειλαν μέχρι και σε εταιρείες που έχουν κλείσει και τους κυνηγάν να πληρώσουν!
Μάλιστα, το χαρτί που σού στέλνουν αναφέρει ότι προσφυγή στα διοικητικά δικαστήρια κατά του νόμου είναι απαράδεκτη! Μόνο στην εφορία μπορείς να απευθυνθείς, να πεις τον πόνο σου και να σου πει ο έφορος: λυπάμαι, δεν μπορώ να κάνω τίποτε! Σου στερούν, δηλαδή, ακόμα και το συνταγματικό δικαίωμα να προσφεύγεις στη Δικαιοσύνη για τις παρανομίες της Δημόσιας Διοίκησης! Πρόκειται για ασύλληπτη ΑΛΗΤΕΙΑ. Ασύλληπτη και με τις δύο έννοιες. Δεν τη χωράει το μυαλό και δεν έχουν συλληφθεί ακόμα οι ληστές του κοινού ποινικού κώδικα που την επινόησαν και την επέβαλαν, τωρινοί και προηγούμενοι, να συνεννοούμαστε. Συνεργοί στη ληστεία οι αλητοδημοσιογράφοι της διαπλοκής, που έβγαιναν στα κάγκελα με τους προηγούμενους αλλά κάνουν τουμπεκί με τους σημερινούς. Δεν λίγδωσε το έντερο ακόμα από τα “μυστικά κονδύλια”, είναι και τα αφεντικά με την απειλή της αδειοδότησης και στέκονται σούζα χαιρετώντας με τα μπροστινά τους ποδαράκια.
Δεν είναι πολίτευμα ευρωπαϊκού κράτους αυτό. Λόγω μεν δημοκρατία, έργω δε της διακομματικής αλητείας αρχή. Τι κάνουμε αδέρφια; Πόσο θα ανεχόμαστε να μας ληστεύουν εν ψυχρώ; Σε τι διαφέρει αυτό από τον ληστή που θα σου χώσει ένα μαχαίρι στα πλευρά και θα σου πει “το πορτοφόλι σου τώρα ή σε σφάζω”; Διαφέρει, θα μου πεις: το πορτοφόλι δεν έχει 1000 ευρώ.
Υ.Γ. Μην διαβάσω πάλι κανέναν χλεχλέ που θα τον ενοχλεί η γλώσσα μου, τον πήρε και τον σήκωσε. Πολιτικώς ορθή διάλεκτος είναι να αποκαλείς τον αλήτη, αλήτη, τον απατεώνα, απατεώνα και τον ληστή, ληστή. Και να αμύνεσαι, όπως μπορείς, όταν σε ληστεύουν. Έστω, φωνάζοντας στα social media. Όλο και κάποιοι θα ακούσουν."
<-- Κάνοντας Like στη σελίδα μας στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα