ΤΕΛ. ΝΕΑ
12 Ιουλίου 2015

Αποχώρησε ο Διευθυντής από γνωστό site

Την αποχώρησή του από το γνωστό οικονομικό site Capital.gr ανακοίνωσε ο Διευθυντής και δημιουργός του Θανάσης Μαυρίδης μετά από 20 χρόνια.

Αναλυτικά ο ίδιος έγραψε:
"Η ζωή κάνει κύκλους κι ο δικός μου κύκλος στο Capital.gr νιώθω να πλησιάζει στο τέλος του. Όχι γιατί βρέθηκα σε κάποιους είδους “διάσταση”, αλλά διότι αυτή είναι, τελικά, η φυσιολογική πορεία των πραγμάτων. Είναι η κόπωση έπειτα από τόσα χρόνια και μάλιστα σε ένα απαιτητικό μέσο ενημέρωσης, είναι και τα προβλήματα υγείας που μου φόρτωσε ο χρόνος και το άγχος της δουλειάς.

Δεν ξέρω τι θα κάνω στο μέλλον! Θα είμαι σίγουρα εδώ για τις επόμενες ημέρες και μέχρι το τέλος Ιουλίου. Έπειτα γραμμή για Κύθηρα και έχει ο Θεός. Μπορεί να τα ξαναπούμε από εδώ, αλλά όχι από την θέση ευθύνης της διεύθυνσης του μέσου. Μπορεί και να αλλάξω δουλειά. Δεν γεννήθηκα δημοσιογράφος. Μπορώ να κάνω οτιδήποτε. Εργάζομαι από τα 12 μου και δεν φοβάμαι την δουλειά. Μόνο που ώρες – ώρες νιώθω κουρασμένος από τις ασχήμιες. Δεν ξέρω αν έχει νόημα να γράφει κανείς στις μέρες μας. Αλλιώς την μάθαμε την δημοσιογραφία… 

Αν χαίρομαι για κάτι είναι ότι θα αφήσω πίσω μου ένα Μέσο Ενημέρωσης με κέρδη. Και κέρδη για ένα ΜΜΕ σημαίνει ανεξαρτησία. Χαίρομαι επίσης για την συνεργασία μου με τον Θεοχάρη Φιλιππόπουλο. Είναι από τους λίγους εκδότες που έμειναν στον χώρο. Είκοσι χρόνια μαζί! Πολλά! Αλλά καλά χρόνια!

Χαίρομαι για τους εργαζόμενους του Capital.gr.  Το ευχαριστώ είναι λίγο. Όπως είναι λίγο και για εσάς που τόσα χρόνια αναπνέουμε ο ένας τον αέρα του άλλου. Εύχομαι να τα ξαναπούμε και μάλιστα σύντομα. Ο Αύγουστος να είναι μία σύντομη ανάπαυλα. Θα δείξει. Καλή μας τύχη!"
<-- Κάνοντας Like στη σελίδα μας στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα