Trending

Απεβίωσε αιφνιδίως υψηλόβαθμο στέλεχος Τηλεπικοινωνιακού Οργανισμού

Γράφει η Agnes L.

Σε ηλικία μόλις 47 ετών απεβίωσε τα ξημερώματα της Παρασκευής 13 Νοεμβρίου, ο Εκτελεστικός Γενικός Διευθυντής του OTE, Ζαχαρίας Πιπερίδης, από ανακοπή καρδιάς ενώ βρισκόταν σε επαγγελματικό ταξίδι.

Η ανακοίνωση του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου του ΟΤΕ, Μιχάλη Τσαμάζ, προς τους εργαζόμενους είναι φορτισμένη συναισθηματικά:
"Αγαπητοί συνεργάτες,
Έχω το βαρύ καθήκον να σας μεταφέρω ότι ο αγαπημένος μας συνάδελφος Ζαχαρίας Πιπερίδης απεβίωσε αιφνιδίως χθες το βράδυ ενώ βρισκόταν σε επαγγελματικό ταξίδι.
Ο Ζακ ο αγαπητός φίλος, ο έμπιστος συνεργάτης, το λαμπρό μυαλό, ο οραματιστής, ένας ξεχωριστός άνθρωπος. Ο δικός μας άνθρωπος.
Τα λόγια δεν είναι αρκετά να εκφράσουν τα συναισθήματα αυτή τη στιγμή. Θα σταθούμε δίπλα στην οικογένειά του, με κάθε τρόπο, γνωρίζοντας, όμως, ότι τίποτα δεν μπορεί να αναπληρώσει το κενό που ο Ζαχαρίας αφήνει."
Η ανακοίνωση του ΟΤΕ αναφέρει:
"Ο Όμιλος ΟΤΕ μετά λύπης επιβεβαιώνει την αιφνίδια απώλεια του διακεκριμένου στελέχους του και Chief Operating Officer της εταιρείας, Ζαχαρία Πιπερίδη. 
Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΟΤΕ, κ. Μιχάλης Τσαμάζ, η Διοικητική ομάδα, αλλά και όλοι οι εργαζόμενοι του Ομίλου, εκφράζουν τη θλίψη τους για την απώλεια του αγαπημένου συναδέλφου και τα ειλικρινή συλλυπητήρια προς την οικογένειά του. 
Ο Ζαχαρίας Πιπερίδης υπηρέτησε τον κλάδο των τηλεπικοινωνιών περισσότερα από 20 χρόνια. Ήταν Chief Operating Officer του Ομίλου ΟΤΕ από τον Φεβρουάριο του 2011 και Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της COSMOTE από το Νοέμβριο του 2007. Συνέβαλε τα μέγιστα στον μετασχηματισμό του ΟΤΕ σε μια σύγχρονη εταιρεία και στη διάθεση σύγχρονων προϊόντων και υπηρεσιών που έκαναν τη διαφορά για τους πελάτες μας και ανέπτυξαν την αγορά των τηλεπικοινωνιών στο σύνολό της.     
Ο Ζαχαρίας για όλους μας ήταν και θα είναι αναντικατάστατος". 

Το βιογραφικό του

Ο Ζαχαρίας Πιπερίδης ήταν  Εκτελεστικός Γενικός Διευθυντής του Ομίλου ΟΤΕ από τον Φεβρουάριο του 2011 και Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της COSMOTE από το Νοέμβριο του 2007. Είχε  μεγάλη εμπειρία στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών, τον οποίο και υπηρέτησε τα τελευταία 20 χρόνια. Είχε εργαστεί από θέσεις ευθύνης εμπορικού ή τεχνικού τομέα σε εταιρείες σταθερής και κινητής τηλεφωνίας ανά την Ευρώπη (Vodafone Ελλάδας, O2 Γερμανίας, ΟΤΕ Investments, RomΤelecom Ρουμανίας, Wind Ελλάδας). Ο Ζαχαρίας  Πιπερίδης ήταν απόφοιτος του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (πτυχίο Ηλεκτρολόγου Μηχανικού), ενώ είχε τίτλο Master οf Science in Communications & Signal Processing από το Imperial College of Science Technology & Medicine του Λονδίνου, καθώς και τίτλο ΜΒΑ από το Heriot – Watt University του Edinburgh Business School.
<-- Κάνοντας Like στη σελίδα μας στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα
Νεότερη Παλαιότερη