Trending

Νέο κανάλι από τον Δημήτρη Κοντομηνά

Ο γνωστός καναλάρχης και επιχειρηματίας Δημήτρης Κοντομηνάς αποφάσισε να επεκτείνει τις μιντιακές δραστηριότητές του και στην Κύπρο δημιουργώντας ένα νέο τηλεοπτικό κανάλι στα χνάρια του Alpha.

Όπως αναφέρουν τα Παραπολιτικά, έπειτα από ενέργειες που διήρκεσαν αρκετά μεγάλο διάστημα, την προηγούμενη εβδομάδα, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της στήλης, το ΕΣΡ της Κύπρου άναψε το πράσινο φως για τη λειτουργία του Alpha στη Μεγαλόνησο. Υστερα από αυτή την εξέλιξη, έχει ξεκινήσει η προετοιμασία για την κατάρτιση ενός ανταγωνιστικού (τοπικού) προγράμματος.

Με βάση τον σχεδιασμό του διευθύνοντος συμβούλου του Alpha, Δημήτρη Φουρλεμάδη, το νέο κανάλι θα βγει στον αέρα το βράδυ της 31ης Δεκεμβρίου, αναμεταδίδοντας την εκπομπή «Στην υγειά μας» του Σπύρου Παπαδόπουλου. Από τον νέο χρόνο ο Alpha Κύπρου θα εκπέμπει κανονικά, με αυτόνομο πρόγραμμα.

Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι ο βασικός πυλώνας του προγράμματος δεν θα στηρίζεται στο εν Ελλάδι τηλεοπτικό προϊόν. Πάντως, πέραν των επιτυχημένων σειρών, που ήδη καταγράφουν υψηλά νούμερα τηλεθέασης στον Alpha, το τηλεοπτικό «αδελφάκι» της Κύπρου θα έχει και κυπριακό πρόγραμμα. Συγκεκριμένα, εκτός από το κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων, που θα προβάλλεται κάθε βράδυ απέναντι στα δελτία των ανταγωνιστικών καναλιών, θα υπάρχουν και δύο ενημερωτικές εκπομπές.

Στόχος των επιτελών του Alpha είναι να δημιουργηθεί ένα κανάλι που θα ακολουθεί πιστά το επιτυχημένο μοντέλο του ελληνικού. Πέραν του Alpha, ο όμιλος Κοντομηνά εκδίδει στην Κύπρο και την αθλητική εφημερίδα «Sportday», ενώ αναπτύσσει και πρωταγωνιστικό ρόλο στον χώρο της ιδιωτικής ασφάλισης. Για τον Ελληνα επιχειρηματία η Μεγαλόνησος αποτελεί μεγάλη πρόκληση, αφού ο ίδιος θεωρεί ότι αργά ή γρήγορα θα αρχίσει να λειτουργεί η αναπτυξιακή μηχανή.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

Αξίζει να σημειωθεί και η πληροφορία που θέλει τον ισχυρό άνδρα του Alpha, να είχε συνάντηση με το αφεντικό του ΔΟΛ, Σταύρο Ψυχάρη. Μάλιστα, οι γνωρίζοντες το παρασκήνιο αναφέρουν ότι στο επίκεντρο της κουβέντας των δύο ανδρών βρέθηκαν οι σχεδιασμοί της κυβέρνησης στο θέμα της χορήγησης των τηλεοπτικών αδειών.
<-- Κάνοντας Like στη σελίδα μας στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα
Νεότερη Παλαιότερη