Trending

Νέος Γενικός Διευθυντής στην LG Hellas

Καθήκοντα Country Managing Director στην LG Electronics Hellas αναλαμβάνει από 1ης Δεκεμβρίου ο  Άρης Κουτελός.

Ο κος Κουτελός θα είναι υπεύθυνος για όλες τις δραστηριότητες της εταιρείας στην Ελλάδα και την Κύπρο. Με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στο χώρο των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης και βαθειά κατανόηση της αγοράς, ο Άρης Κουτελός διαδέχεται στη θέση αυτή τον Pilwon Jung, ο οποίος θα συνεχίσει την επαγγελματική του σταδιοδρομία εντός του ομίλου.
Ο κ. Κουτελός δήλωσε σχετικά με την ανάληψη των νέων του καθηκόντων: «Η ομάδα μας είναι εξαιρετικά έμπειρη και καταρτισμένη, κατέχοντας όλη την απαραίτητη γνώση και τεχνογνωσία, ώστε να ανταποκριθεί άψογα σε όλες τις τρέχουσες και μελλοντικές απαιτήσεις των συνεργατών και των εταιρικών πελατών μας. Η ανοδική πορεία της εταιρείας, αλλά και ο επαγγελματισμός των ανθρώπων της LG Electronics Hellas, μας δίνει δύναμη και πίστη να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε καθημερινά για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, δημιουργώντας σχέσεις εμπιστοσύνης και συνέπειας με τους συνεργάτες μας και προσφέροντας στον έλληνα καταναλωτή καινοτομία για μια καλύτερη ζωή».
Ο Άρης Κουτελός μετρά ήδη πορεία 12 ετών στην LG Electronics Hellas, όπου το 2004 ανέλαβε καθήκοντα ως Senior Sales Manager του τμήματος Οικιακής Ψυχαγωγίας. Από το 2012 ηγείτο του τμήματος πωλήσεων, ως Consumer Electronics Director.
<-- Κάνοντας Like στη σελίδα μας στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα
Νεότερη Παλαιότερη