Trending

Αναπτύσσονται τα McDonald's στην Ελλάδα

Η ιστορία της πορείας των McDonald's στην Ελλάδα έχει περάσει από πολλά κύματα και όπως όλα δείχνουν, για το επόμενο χρονικό διάστημα, η εταιρία μπαίνει σε τροχιά ανάπτυξης.

Έτσι σύμφωνα με ανακοίνωσή της, Η εταιρεία Premier Capital Hellas συνεχίζει την ανάπτυξη του δικτύου McDonald’s στην ελληνική αγορά με το άνοιγμα του νέου εστιατορίου της στη Γλυφάδα, το οποίο άνοιξε τις πύλες του στις 11 Δεκεμβρίου 2015, επί της Λ. Ποσειδώνος & Β. Κατράκη 1.

Είναι το 22ο εστιατόριο της αλυσίδας εστιατορίων McDonald’s που λειτουργεί η εταιρία στην Ελλάδα. Στόχος της είναι να φτάσει τα 31 εστιατόρια μέσα στην επόμενη τριετία. Το ύψος της επένδυσης άγγιξε το ένα εκατομμύριο ευρώ και δημιουργήθηκαν 22 νέες θέσεις εργασίας.

«Το νέο McDonald’s ακολουθεί μια μοντέρνα προσέγγιση στη διακόσμηση, φρέσκια και διασκεδαστική για όλη την οικογένεια. Η διακόσμηση αντλεί έμπνευση από τη street art και χρησιμοποιεί ζωηρά, αναζωογονητικά χρώματα, που δημιουργούν ένα οικείο και χαρούμενο περιβάλλον. Το εστιατόριο εκτείνεται σε τρία επίπεδα, ισόγειο, ημιώροφο και υπόγειο, ενώ διαθέτει ειδικό χώρο για πάρτι, καθώς και σύντομα εξωτερική παιδική χαρά», αναφέρει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της και προσθέτει:

«Λειτουργεί 24 ώρες την ημέρα, ενώ προσφέρει και digital εμπειρία με το μηχάνημα αυτόματης συναλλαγής (kiosk). Τα kiosks είναι καινοτόμες digital εφαρμογές (οθόνες) μέσα στο εστιατόριο, τα οποία χειρίζεται προσωπικά ο πελάτης και έχει τη δυνατότητα να επιλέγει ο ίδιος το μενού του, με μεγαλύτερη ευελιξία και έλεγχο στην παραγγελία του. Ανάλογο μηχάνημα αυτόματης συναλλαγής λειτουργεί και στο εστιατόριο του Αλίμου, και θα υπάρχει εφεξής σε κάθε νέο εστιατόριο McDonald’s».
Νεότερη Παλαιότερη