Trending

Έτοιμο να αλλάξει ηγεσία μεγάλο κανάλι

Προς αλλαγή ηγεσίας φαίνεται ότι πορεύεται το MEGA Channel μετά την μη απάντηση (θεωρήθηκε αρνητική) του Σταύρου Ψυχάρη αν θα έβαζε τα 15,1 εκατ. ευρώ που αντιστοιχούν στον ΔΟΛ και στον Πήγασο για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. 

Έχοντας αυτό ως βάση κινούνται οι μέτοχοι του καναλιού, που καλούνται να βρουν τα περίπου 10 εκατ. ευρώ που λείπουν για να πληρώσουν στο τέλος του μήνα τις δόσεις των 20.580.000 ευρώ προς τις τράπεζες, οι οποίες θα αποφασίσουν αν θα κάνουν δεκτό ένα ακόμη αίτημα για μετάθεση της δόσης ή θα «κοκκινίσει» το δάνειο.

Η επόμενη μέρα στο Mega απαιτεί νέα κεφάλαια, με ενδεχόμενη εξέλιξη την είσοδο στο μετοχικό κεφάλαιο του Θεοχάρη Φιλιππόπουλου και της εταιρείας του, Αττικές Εκδόσεις

Σε αυτή την περίπτωση θεωρείται σίγουρη η αλλαγή στο management και τη θέση του Νίκου Πεφάνη που κατέχει σήμερα ως εκπρόσωπος του ΔΟΛ, θα την πάρει ο Θεοχάρης Φιλιππόπουλος. 
Αναπάντητο ερώτημα παραμένει η στάση του Φώτη Μπόμπολα, που όλα δείχνουν ότι θα πάρει μέρος στην αύξηση, ενώ ανοικτό παραμένει το ενδεχόμενο εισόδου του Δημήτρη Μάρη, αναφέρουν οι Τυπολογίες.
Νεότερη Παλαιότερη