Trending

Mega Deal: Πουλήθηκε μεγάλη ελληνική αλυσίδα Super Market

Τέλος στην αβεβαιότητα των τελευταίων μηνών βάζει η υπογραφή του προσυμφώνου για την πώληση ολόκληρου του ελληνικού τμήματος της Βερόπουλος στην ΜΕΤΡΟ (Metro - My Market) της οικογένειας Παντελιάδη.

Η συμφωνία κατετέθη σήμερα 1 Δεκεμβρίου στην Επιτροπή Ανταγωνισμού. Με την ολοκλήρωση της συμφωνίας, μετά από την σχετική έγκριση της Επιτροπής Ανταγωνισμού, θα περιέλθουν στη ΜΕΤΡΟ οι κεντρικές αποθήκες και το δίκτυο 180 καταστημάτων Βερόπουλος που εκτείνεται σε 54 πόλεις της χώρας.

Όπως αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση, η συμφωνία αυτή, διασφαλίζει με τον καλύτερο τρόπο τη βιωσιμότητα της Βερόπουλος, μιας ιστορικής ελληνικής εταιρείας με 4500 εργαζόμενους.

Με τη συμφωνία αυτή, δημιουργείται ένας ισχυρός ελληνικός πόλος στη αγορά των supermarket που μπορεί να συνεισφέρει σημαντικά στην ενίσχυση του κλάδου του λιανεμπορίου τροφίμων που αναγνωρίζεται ως ένας από τους μεγαλύτερους εργοδότες της χώρας και σημαντικός πυλώνας της ελληνικής οικονομίας.

O Πρόεδρος και Διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Βερόπουλος, κ. Νίκος Βερόπουλος δήλωσε:

«η συμφωνία αυτή, στηρίζεται από δυο εταιρείες που μοιράζονται και υποστηρίζουν διαχρονικά μια κοινή αντίληψη για την ελληνικότητα. Μια κοινή φιλοσοφία που βασίζεται στον προσεκτικό σχεδιασμό, στον αδιαπραγμάτευτο επαγγελματισμό, τις ξεκάθαρες συνεργασίες και το ειλικρινές ενδιαφέρον για τη μεγάλη οικογένεια των εργαζομένων μας. Σε αυτούς χρωστάμε την πορεία μας μέχρι σήμερα, σε αυτούς έχουμε υποχρέωση να κάνουμε ότι περνάει απ’ το χέρι μας για ένα καλύτερο αύριο».
<-- Κάνοντας Like στη σελίδα μας στο Facebook ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα άρθρα
Νεότερη Παλαιότερη