Trending

Γνωστό στέλεχος της αγοράς αναλαμβάνει Γενικός Διευθυντής στην Αμβυξ

Παράλληλα με την ανακοίνωση από την Άμβυξ της ανάληψης της διανομής, εμπορίας και μάρκετινγκ του συνολικού χαρτοφυλακίου premium και super premium των προϊόντων της Bacardi στην Ελληνική αγορά, από την 1 Απριλίου, 2016, η εταιρεία ανακοίνωσε και την πρόσληψη νέου Γενικού Διευθυντή.

Συγκεκριμένα η εταιρεία ανακοίνωσε ότι ο κ. Γιάννης Αρτινός, πρώην Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος του MIG Group, Διευθύνων Σύμβουλος και Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος της Vivartia, και πρώην Γενικός Διευθυντής της Procter & Gamble στην Ελλάδα, αναλαμβάνει το ρόλο Γενικής Διεύθυνσης στην Άμβυξ.

Ο κ. Ισίδωρος Ρεβάχ σχολίασε: «Σαν μια οικογενειακή επιχείρηση, η Άμβυξ πάντα θα διέπεται από τις αξίες και το επιχειρηματικό πνεύμα των ιδρυτών και μετόχων της. Παρόλα αυτά, έρχεται η στιγμή στην πορεία κάθε επιτυχημένης οικογενειακής επιχείρησης όπου η επιχειρηματικότητα εξυπηρετείται καλύτερα μέσω της σύζευξης με υψηλού επιπέδου διοικητικά στελέχη. Οι μέτοχοι της Άμβυξ πιστεύουν ότι η μεγιστοποίηση των ευκαιριών που βρίσκονται προ των πυλών για την Άμβυξ, θα έρθει μέσα από τον συνδυασμό της εμπειρίας και της επιχειρηματικής λογικής της, με κάποιον που έχει αποδείξει πολλαπλά την αξία του στη διοίκηση, όπως ο κ. Γιάννης Αρτινός, τον οποίο θεωρούμε ως έναν από τους καλύτερους managers στην Ελλάδα, και όχι μόνο.

Κάνοντας αυτό το βήμα διασφαλίζουμε ότι η Άμβυξ, και οι μάρκες που χειρίζεται στην Ελληνική αγορά, θα εκμεταλλευτούν στο μέγιστο τις προοπτικές τους, και η εταιρία θα γίνει η μεγαλύτερη εταιρία αλκοολούχων ποτών, κρασιού και μπύρας στην Ελλάδα μέσα στα επόμενα 5 χρόνια».
Νεότερη Παλαιότερη