ΤΕΛ. ΝΕΑ
23 Απριλίου 2016

Απολύονται οι εργαζόμενοι τηλεοπτικού καναλιού

Η πορεία ενός μεγάλου τηλεοπτικού σταθμού που λειτουργεί εδώ και 23 χρόνια φαίνεται…δυσοίωνη.
Την απόλυση τους έλαβαν χθες εργαζόμενοι στην Τηλεόραση ΚΥΔΩΝ. Χθες κλήθηκε το προσωπικό στο σταθμό, προκειμένου να υπογράψει τις απολύσεις του και να λάβει την πρώτη δόση της αποζημίωσης του.

Συγκεκριμένα, απολύθηκε το μεγαλύτερο μέρος του τεχνικού και διοικητικού προσωπικού και εντός της εβδομάδας, αν όχι τη Μεγάλη Δευτέρα, αναμένονται οι απολύσεις και των υπολοίπων εργαζομένων.

Το κανάλι θα συνεχίσει να εκπέμπει κανονικά με εκπομπές «ψυγείο» όπως συνηθίζεται να λέγεται ή με απλά λόγια με επαναλήψεις εκπομπών και σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες δεν θα ξαναβγεί ούτε δελτίο ειδήσεων.

Εδώ και αρκετό καιρό υπήρχαν καθυστερήσεις στις πληρωμές της μισθοδοσίας και γενικά τα τελευταία 5 χρόνια ακουγόταν ότι ο σταθμός αντιμετώπιζε διάφορα θέματα οικονομικής φύσεως.

Η διαφημιστική πίτα στα ΜΜΕ έχει συρρικνωθεί πάρα πολύ. Βέβαια, αυτό δεν έχει σταθεί εμπόδιο για τα υπόλοιπα κανάλια της Κρήτης, που μέχρι τώρα έχουν καταφέρει να αντιμετωπίσουν αυτή τη δύσκολη κατάσταση και να παραμείνουν σε λειτουργία.
crashonline.gr