Trending

Cana Laboratories: 2 Βραβεία Gold για την πολυετή παρουσία των προϊόντων της

Δύο βραβεία Gold έλαβε η Cana Laboratories την Παρασκευή 15 Απριλίου, στο πλαίσιο του Τριήμερου Συμποσίου «Αιωνόβια Brands  – Τα αγαπημένα όλων μας» που διοργανώθηκε στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, από το Οικονομικό Περιοδικό «The Business Review» και τη Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Εστία των Managers», υπό την αιγίδα των ΕΒΕΑ, ΣΕΒΤ και ΣΕΛΠΕ. 

Συγκεκριμένα, η εταιρεία διακρίθηκε με Gold βραβείο, ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος, για τα 87 χρόνια παρουσίας των βρεφικών καλλυντικών Fissan και για τα 80 χρόνια παρουσίας του βρεφικού γάλατος Guigoz, στην ελληνική αγορά. 

Το βραβείο παρέλαβε η κ. Μαρία Σιδέρη, Διευθύντρια HR της εταιρείας, η οποία δήλωσε: «Η Cana Laboratories είναι μία εταιρεία που διακρίνεται για τις μακροχρόνιες συνεργασίες της με πολυεθνικές εταιρείες. Οι επιτυχημένες αυτές συνεργασίες στηρίζονται στις αξίες της εταιρείας που δεν είναι άλλες από το σεβασμό, τη συνέπεια και την αξιοπιστία απέναντι στους πελάτες και συνεργάτες της. Η αναγνώριση αυτή αποτελεί για εμάς κίνητρο προκειμένου να συνεχίσουμε την επιτυχημένη πορεία μας, ιδιαίτερα κάτω από τις παρούσες απαιτητικές συνθήκες που επικρατούν στη χώρα μας».  

Νεότερη Παλαιότερη