ΤΕΛ. ΝΕΑ
15 Απριλίου 2016

Έκτακτες πολιτικές διεργασίες - Ποιά κόμματα ενώνονται και διεκδικούν τη 2η θέση

Έντονο το πολιτικό παρασκήνιο τις τελευταίες ημέρες καθώς κυκλοφορεί στα δημοσιογραφικά θεωρεία η πληροφορία ότι 2 κόμματα έχουν έρθει πολύ κοντά.

Τόσο κοντά που να σχεδιάζουν μέχρι και κοινή κάθοδο στις επερχόμενες εκλογές. Ο λόγος για το νεοσυσταθέν κόμμα "Εθνική Ενότητα" του Γιώργου Καρατζαφέρη (16 έτη πρόεδρος του ΛΑΟΣ) και του Τάκη Μπαλτάκου (αντιπρόεδρου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και πανίσχυρου γ.γ. της κυβέρνησης επί Πρωθυπουργίας Αντώνη Σαμαρά) και τη Χρυσή Αυγή του Νίκου Μιχαλολιάκου.

Ενδιάμεσος κρίκος και συνομιλητής φέρεται ότι είναι ο Τάκης Μπαλτάκος ενώ και στην επίσημη παρουσίαση της Εθνικής Ενότητας δεν έκρυψαν το ενδιαφέρον τους για τον πολιτικό χώρο της Χρυσής Αυγής "Είναι δικοί μας άνθρωποι. Είναι δικοί μας άνθρωποι δεξιοί ψηφοφόροι βεβαίως μας αφορούν. Δεν μπορείς να αγνοείς το 7% του λαού", δήλωσαν επίσημα.

Η κυοφορούμενη κοινή κάθοδος στις εκλογές αναμένεται από τους ειδικούς των δημοσκοπήσεων να αποφέρει σημαντικούς καρπούς ακόμη και εκτοξεύοντάς τους στη 2η θέση (!) Η πλευρά Μιχαλολιάκου κρατά κλειστά τα χαρτιά της όσο συνεχίζονται οι επαφές.