Trending

Νέα πολιτική κίνηση από τον Χάρη Θεοχάρη: "Δύναμη Πολιτών"

Κάτι περίεργο πρέπει να συμβαίνει στην περιρρέουσα πολιτική ατμόσφαιρα καθώς όλο και περισσότερα πρωτοκλασάτα στελέχη δημιουργούν δικά τους κόμματα ή κινήματα.

Αυτή τη φορά είναι η σειρά του βουλευτή του Ποταμιού Χάρη Θεοχάρη ο οποίος προχωρά στη δημιουργία πολιτικής κίνησης που φέρει το όνομα "Δύναμη Πολιτών".

Με κεντρικό σύνθημα το "Βγαίνουμε μπροστά για την Ελλάδα" ο μέχρι πρότινος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού, πλέον κρατάει αποστάσεις από τη Σεβαστουπόλεως, ενώ δεν αποκλείεται τα επόμενα 24ωρα να ανακοινώσει την ανεξαρτητοποίησή του. Μάλιστα έχει ξεκίνησει τη "διακίνηση" πεντασέλιδου κειμένου μέσα στο οποίο αναφέρει τους λόγους που προχωράει σε αυτή την κίνηση. 

«Η βαθιά κρίση στην Ελλάδα έχει οδηγήσει σε μια μεγάλη οικονομική, κοινωνική και ηθική καταστροφή» αναφέρεται στο κείμενο, το οποίο σε πρώτη φάση κυκλοφορεί μεταξύ των εθελοντών του Ποταμιού. «Τα κροκοδείλια δάκρυα των εκπροσώπων του παλιού πολιτικού κατεστημένου, δεν είναι άλλο από ένα κρεσέντο υποκρισίας» τονίζει μεταξύ άλλων, ενώ προσθέτει ότι «γι' αυτό κι εμείς, πολίτες από διάφορες περιοχές της χώρας, διαφορετικά επαγγέλματα, κοινωνικές τάξεις και ηλικίες, παίρνουμε τις τύχες μας στα χέρια μας για να βάλουμε τέλος στη συνεχιζόμενη καταστροφή. Ενώνουμε τις δυνάμεις για να γυρίσουμε τον τροχό της ιστορίας, να κινηθούμε μπροστά. Κι αυτό όπως λέει ο ποιητής "θέλει δουλειά πολλή". Γι' αυτό ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ και συγκροτούμε μια αυθεντικά νέα πολιτική κίνηση, τη "Δύναμη Πολιτών"».
Νεότερη Παλαιότερη