Trending

Θεσσαλονικιώτικη startup εξασφάλισε χρηματοδότηση 11,5 εκατομμυρίων δολαρίων

Nέα χρηματοδότηση ύψους 11,5 εκατ. δολαρίων για την startup Book’n’Bloom από αγγλικό VC.  H Book’n’Bloom που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη έχει ως στόχο να επεκταθεί και στην υπόλοιπη Ελλάδα, αφού προηγουμένως έχει ήδη δραστηριοποιηθεί με επιτυχία σε Βρετανία, Ισπανία, Κολομβία.

Η επένδυση θα ανακοινωθεί επίσημα στο Startup Grind στον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων-INNOVATHENS την Τρίτη 19 Απριλίου.

H Book’n’Bloom εδρεύει στη Θεσσαλονίκη και ιδρύθηκε πριν από τρία χρόνια από τον Claus Rosenberg Gotthard και τον Χαράλαμπο Παπαδόπουλο. Όραμα τους ήταν να σχεδιάσουν ένα δυναμικό, καινοτόμο και παράλληλα ευκολόχρηστο εργαλείο που θα επέτρεπε στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις να εισέλθουν στον κόσμο των Social Media.

Οι ιδρυτές της εταιρείας και η υπόλοιπη ομάδα μετά από σκληρή δουλειά αισθάνονται υπερήφανοι για την νέα υπηρεσία που δημιούργησαν και που περιλαμβάνει τα πάντα που θα μπορούσε να χρειαστεί ένας επιχειρηματίας για προωθητικές ενέργειες, την δημιουργία πιστών πελατών, την δυνατότητα online ραντεβού και της πρόσβασης μέσω κινητού τηλεφώνου.

Το Book’n’Bloom είναι ήδη διαθέσιμο σε 3 γλώσσες (Αγγλικά, Ισπανικά και Ελληνικά) και έχει ενεργό τμήμα πωλήσεων στην Αθήνα, την Μαδρίτη και την Μπογκοτά της Κολομβίας. Το 2016 η εταιρεία έχει στόχο την ανάπτυξη σε τουλάχιστον 5 νέες αγορέςκαι αναζητά νέα στελέχη στους εξής ρόλους: Social Media / Community Manager, Marketeer (2 θέσεις), Key Account Managers / Direct Sales (3 θέσεις).

Η εφαρμογή εγκαθίσταται ως tab στην Facebook σελίδα της επιχείρησης και ο πελάτης μπορεί άμεσα να κλείσει το ραντεβού του. Η επιχείρηση εφαρμόζει τις δραστηριότητες και το πελατολόγιο της με εύκολο και απλό τρόπο. Μία επιχείρηση για παράδειγμα, μπορεί να παρουσιάζει προνομιακές προσφορές στους πελάτες να τους ενημερώνει για τυχόν διαγωνισμούς που μπορούν να παίρνουν μέρος, να τους προσκαλεί σε μία εκδήλωση και σε πιο ιδιαίτερες στιγμές για τον πελάτη (όπως π.χ. γενέθλια) να μπορεί να του κάνει δώρο μία υπηρεσία τους.

Η επιχειρηματική πλατφόρμα Book’n’Bloom είναι απόλυτα εστιασμένη στην καλύτερη, άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πελατών και στην υγιή ανάπτυξη των λειτουργιών της επιχείρησης με σύγχρονα μέσα.
fortunegreece.com
Νεότερη Παλαιότερη