Trending

5o ICEEfest με κύριο ομιλητή τον Vice President του Netflix

Το Interactive Central and Eastern Europe Festival – ICEEfest- που διοργανώνει κάθε χρόνο το ThinkDigital Group, θα λάβει χώρα για 5η συνεχόμενη χρονιά στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας στις 9 και 10 Ιουνίου με μια συναρπαστική θεματολογία, εξέχοντες προσκεκλημένους και την πρώτη αποκλειστική παρουσίαση εκπροσώπου της NETFLIX στην Κεντρική και Νοτιοανατολική Ευρώπη: Ο Joris Evers, Netflix Vice president και Head of Communications Ευρώπης θα είναι ο keynote speaker του ICEEfest.


Η φετινή ατζέντα διαμορφώνεται ως εξής:

The Global Giants: 
Διεθνείς ομιλητές από τις Google, Facebook, Instagram, Linkedin, Yahoo και Tumblr καθώς επίσης και από εταιρίες που έχουν αλλάξει τα δεδομένα στη μουσική βιομηχανία, τον τουρισμό και τις αστικές μετακινήσεις: Shazam, Maker Studios, Tripadvisor και Uber παρουσιάζουν τις τελευταίες τάσεις.

Journalism and Digital Content: 
H Δημοσιογραφία και το Ψηφιακό Περιεχόμενο θα συζητηθούν από ομιλητές των Δικτύων CNN, Euronews, BBC, Eurosport, Discovery Channel, VICE, Le Monde, Corriere della Serra, RTL, Dogan και Ringier.

Creativity in Communication:
Η Δημιουργικότητα στην Επικοινωνία μέσα από τα μάτια των πιο πετυχημένων δημιουργών viral campaigns: The Zoo (Google), R/GA, DDB, BBH Live, Lola Mullen Lowe, Catapult, Palladium, 4 Wise Monkeys και άλλους.

Virtual Reality: 
Αποκλειστικές συζητήσεις με πρωτοπόρες εταιρίες στην εικονική και επαυξημένη πραγματικότητα (VR & AR): Hololens, Khora, Grand Visual, Design4Real, Inition, WildBytes, Discovery AR, Happy Finish.

ICEE Health: 
To φετινό ICEEfest παρουσιάζει το πρώτο του satellite event, το ICEEhealth, αφιερωμένο αποκλειστικά στον αντίκτυπο της τεχνολογίας και του internet στον ιατρικό κόσμο. Εταιρίες όπως οι Human Ecosystems, Deamjay, Omixy, Mira Rehab, Skin Vision και Quealth θα παρουσιάσουν τις πιο σχετικές επαναστατικές υπηρεσίες και προϊόντα.

E-Commerce and Performance:
Το ηλεκτρονικό εμπόριο και το Performance Marketing θα αναλύσουν ομιλητές από την Google και το Facebook, τις House of Kaizen, uSwitch, Verve, Hotjar κλπ. 

AdTech: 
Η διανομή και διαχείριση περιεχομένου καθώς και σύγχρονες τεχνολογίες και πρακτικές θα συζητηθούν από εταιρίες όπως η AppNexus, Xaxis, Ooyala, Sizmek, Criteo, Sociomatic, Mather Economics, Playbuzz, Centro, RavDefender.

Επιπλέον, παράλληλα events με θεματολογία σχετική με startups και επιχειρηματικότητα, τουριστικό marketing, καθώς και ένα ειδικό session για women empowerment, θα εμπλουτίσουν τη θεματολογία του festival.

Πληροφορίες για το αναλυτικό πρόγραμμα και τους συμμετέχοντες ομιλητές μπορείτε να βρείτε στο επίσημο site του Φεστιβάλ – www.iceefest.com. Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει.

Νεότερη Παλαιότερη