ΤΕΛ. ΝΕΑ
4 Μαΐου 2016

Άγρια κόντρα Χατζηνικολάου

"Άναψαν τα αίματα" του Νίκου Χατζηνικολάου με τον Υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη και το σχόλιό του για την παρουσία του δημοσιογράφου στη Μύκονο οικογενειακώς για Πάσχα.


Συγκεκριμένα ο Π.Πολάκης σχολίασε δημοσίευμα υπό τον τίτλο «Άλλο Μύκονος άλλο Αίγινα... Ο Νίκος ξέρει τη διαφορά!» γράφοντας: «Ετσι ακριβώς .Αλλο μυκονος-αλλο σφακια ,αλλο νεοπλουτοι -αλλο κτηνοτροφοι, αλλο δηθενια λαμογιοεξαρτωμενη-αλλο λαικος πολιτισμος ,αλλο δεξια-αλλο αριστερα»...  

Η απάντηση του γνωστού δημοσιογράφου ήρθε άμεσα «Αν τον χρόνο που σπαταλά για να λασπολογεί όσους του ασκούν κριτική τον αξιοποιούσε στα υπουργικά καθήκοντα του η υγεία δεν θα είχε αυτό το χάλι...»

Ακολουθεί το δημοσίευμα (του thefaq) που, υπερασπιζόμενο τον Πολάκη, τα «έχωσε χοντρά» στον Ν. Χατζηνικολάου:
"Και βέβαια το να κάνεις Πάσχα στη Μύκονο και να ψωνίζεις στα Ματογιάννια MC 2 (πανάκριβη φίρμα μαγιό από τον παράδεισο των πλουσίων το νησί St Barths…) δεν είναι “αμαρτία” όταν λέγεσαι Χατζηνικολάου. Όταν έχεις χρυσοπληρωθεί επί δεκαετίες – τις κρίσιμες δεκαετίες του ξεσαλώματος που οδήγησαν στην καταστροφή της χώρας – με “μυθικα” για την αγορά των ελληνικών ΜΜΕ συμβόλαια, από κανάλια που τράφηκαν.. κατά συρροή από θαλασσοδάνεια. Απλά είναι, τουλάχιστον, δείγμα δημοσιογραφικής δεοντολογίας, να… παρεμβαίνεις όταν η ομογάλακτός σου στην Μύκονο Ντόρα Μπακογιάννη, στην εκπομπή σου, ειρωνεύεται και προσβάλλει έναν συνταξιούχο του ΙΚΑ, λέγοντάς του, ότι εσείς φταίτε που πιστεύατε αυτά που σας έλεγαν και “βγάζατε” αυτούς που “βγάζατε” στην εξουσία. Ή όταν το ραδιόφωνό σου και τα σαιτ σου φιλοξενούν λίβελους από τον Θανάση Γιαννόπουλο του αμαρτωλού ΚΕΕΛΠΝΟ, που επίσης είναι φανατικός λάτρης του νησιού των Ανέμων, κατά του Παύλου Πολάκη, επειδή έκανε αυτό για το οποίο ψηφίστηκε: Αρνήθηκε να κλείσει τα μάτια σε μια πρακτική και μεθόδευση φαυλοκρατίας δεκαετιών στη δημόσια διοίκηση. Αλλά στην τελική είναι λίγο δύσκολο να τα καταλάβεις αυτά Νίκο. Όσο κι αν φιλοξενείς συνδικαλιστές, συνταξιούχους, ανέργους, απλούς εργαζόμενους, στο κοινό σου, πως να συνεννοηθείς με κάποιον που δεν έκανε ποτέ Πάσχα στη Μύκονο; Που δεν ψωνίζει μαγιουδάκια MC 2 στα Ματογιάννια. Που το πολύ – πολύ που μπορεί να έτυχε στη ζωή του, είναι ένα Σαββατοκύριακο στην … Αίγινα! Έχεις δίκιο Νίκο. Για εσένα τετοια άτομα είναι … “αποσυνάγωγα” από τη … Συναγωγή της Μυκόνου. Έχεις δίκιο Νίκο, αυτά τα άτομα μας … “οδηγούν στη δραχμή…”. Δεν καταναλώνουν, δεν βοηθούν στην ανάπτυξη ( της Μυκόνου βεβαίως-βεβαίως … ) όπως εσύ!"
zoornalistas.gr