Trending

Δύο νέα υψηλότατα στελέχη στην Alvarez & Marsal στην Αθήνα

Η Alvarez & Marsal (A&M), ανακοινώνει την πρόσληψη δυο Senior Directors στο γραφείο της Αθήνας. Ο Βίκτωρ Παπακωνσταντίνου θα ενταχθεί στη δραστηριότητα της Αναδιάρθρωσης Εταιριών και ο Κωνσταντίνος Γεωργιάκος στη δραστηριότητα Συμβουλευτικών Υπηρεσιών Real Estate. Η κίνηση αυτή εντάσσεται στα πλαίσια της συνεχιζόμενης ανάπτυξης της A&M στην Ευρώπη και της δέσμευσής της για δημιουργία αξίας για τους πελάτες της στην Ελλάδα.

Ο κύριος Παπακωνσταντίνου διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας έχοντας αναλάβει υψηλόβαθμες διοικητικές θέσεις στη βιομηχανία και στον τομέα των συμβουλευτικών υπηρεσιών. Πριν την ένταξη του στην Α&Μ εργάστηκε στον Όμιλο των Ελληνικών Πετρελαίων, όπου διετέλεσε Διευθύνων Σύμβουλος στο διυλιστήριο στα Σκόπια, Διευθυντής των Διεθνών Δραστηριοτήτων και Ανώτερος Διευθυντής της δραστηριότητας των Πετροχημικών. Προηγουμένως είχε διατελέσει Οικονομικός Διευθυντής του Ομίλου Μαΐλλη και της Air Liquide Hellas. Ο κύριος Παπακωνσταντίνου έχει επίσης εργαστεί στο τμήμα του Corporate Finance της PwC για περίπου 10 έτη.

Ο κύριος Γεωργιάκος διαθέτει περίπου 18 χρόνια εμπειρίας στην αγορά του Real Estate, έχοντας ολοκληρώσει με επιτυχία σημαντικό αριθμό συναλλαγών στην Ελλάδα και διεθνώς. Πριν ενταχθεί στο δυναμικό της Α&Μ, ο κύριος Γεωργιάκος διετέλεσε Διευθυντής Επενδύσεων και Structured Finance στην Grivalia Properties ΑΕΕΑΠ. Κατείχε επίσης τη θέση του Επικεφαλής Real Estate Structured Finance για την Eurobank Ergasias S.A. για την Ελλάδα και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη και υπήρξε επίσης μέλος της ομάδας του European Real Estate Finance (CMBS) της Credit Suisse στο Ηνωμένο Βασίλειο. Προηγουμένως, ο κ. Γεωργιάκος είχε διατελέσει Σύμβουλος για την BlackHeath Financial LCC και για την Fieldstone Advisors LCC όπου ήταν υπεύθυνος για μεγάλα & σύνθετα έργα real estate στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Νεότερη Παλαιότερη