Trending

"Γιατί παραιτήθηκα από τον ΔΟΛ" αποκαλύπτει ο Διευθυντής

Ο γνωστός δημοσιογράφος στο Βήμα και μέχρι χθες διευθυντής του Βήμα FM, Βασίλης Χιώτης έδωσε σήμερα απαντήσεις τόσο για τις πληροφορίες που μετέδωσε χθες για το σπίτι του πρωθυπουργού, παραδεχόμενος το σφάλμα του, όσο και για την παραίτησή του από τον ΔΟΛ.

Ο Βασίλης Χιώτης, παραδέχθηκε το λάθος του σχετικά με δήλωσή του ότι το σπίτι του Πρωθυπουργού το αγόρασε ο Αλέξης Τσίπρας από την Τράπεζα και ανήκε σε επιχειρηματία που αυτοκτόνησε, λέγοντας τα εξής:

«Η διαφορά του πολιτικού από το δημοσιογράφο είναι ότι ο δημοσιογράφος όταν κάνει έναν λάθος δεν έχει πρόβλημα να το παραδεχτεί, ο κανονικός δημοσιογράφος. Ο πολιτικός δεν το παραδέχεται ποτέ. Εγώ παραδέχομαι ότι έκανα λάθος γιατί έχω όπως αντιλαμβάνεστε όλα τα στοιχεία στη διάθεσή μου, που οδηγούσαν στο συμπέρασμα ότι κάποια στιγμή το διαμέρισμα στο οποίο διαμένει ο πρωθυπουργός, με ενοίκιο όπως τελικά αποδείχτηκε και αυτό ήταν το λάθος μου, είναι ένα διαμέρισμα το οποίο ανήκε σε κάποιον επιχειρηματία, κοσμηματοπώλη για την ακρίβεια, ο οποίος αυτοκτόνησε πριν από λίγο καιρό, δεν θα μπούμε σε παραπάνω λεπτομέρειες, σέβομαι απολύτως την επιθυμία της οικογενείας του, και η οικογένειά του το έχει εκμισθώσει στον πρωθυπουργό.

Απ΄ό,τι μαθαίνω είναι υποθηκευμένο, δεν θα μπω σε άλλες λεπτομέρειες, θα σταθώ μόνο στο γεγονός ότι εγώ μετέδωσα, πέφτοντας θύμα κακής πληροφόρησης, ότι έγινε πλειστηριασμός και ο πρωθυπουργός απέκτησε αυτό το ακίνητο στο οποίο διαμένει. Δεν το απέκτησε λοιπόν, δέχομαι και αναγνωρίζω το λάθος μου, τη διαβεβαίωση του δικηγόρου της οικογένειας αλλά και του Πρωθυπουργικού γραφείου που εξέδωσε ανακοίνωση».

Με έκδηλη συγκίνηση και σπασμένη φωνή ο Βασίλης Χιώτης αποχαιρέτισε τους ακροατές στο ΒΗΜΑfm, όπου έκανε σήμερα την τελευταία του εκπομπή, καθώς χθες υπέβαλε παραίτηση όχι μόνο από τη διεύθυνση του σταθμού αλλά και συνολικά από τον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη.

Διάδοχός του, όπως ο ίδιος ανακοίνωσε, είναι ο Νότης Παπαδόπουλος, με τον οποίο μοιράζονταν και το ραδιοφωνικό δίωρο της εκπομπής τους.

«Όπου και να πάω, ό,τι και να κάνω το ένα μου αυτί θα είναι εδώ και η σκέψη μου σε αυτούς που μένουν και περιμένουν. Περιμένουν να δουν κάποια πράγματα όπως κι εγώ περίμενα αλλά δεν ήρθαν», είπε χαρακτηριστικά, παραπέμποντας στο τραγούδι με το οποίο είχε επιλέξει να κλείσει την τελευταία εκπομπή. «Είναι ένα τραγούδι του πατέρα του», ανέφερε μιλώντας για τον νέο διευθυντή του σταθμού και δίνοντας την πάσα για να παίξει το «Έχω ένα καφενέ», τραγούδι σε μουσική Μάνου Λοΐζου και στίχους του Λευτέρη Παπαδόπουλου.
Νεότερη Παλαιότερη