Trending

McDonald's: νέο κατάστημα 900.000€ στη Σαντορίνη

Στην ανάπτυξη του δικτύου καταστημάτων της στην Ελλάδα επενδύει η Premier Capital Ελλάς (Developmental Licensee της McDonald's στην Ελλάδα).

Στο πλαίσιο του στόχου της να διευρύνει το δίκτυό της στα 31 εστιατόρια στην επόμενη τριετία, η Premier Capital Ελλάς υλοποίησε επένδυση ύψους 900.000 ευρώ στη Σαντορίνη, για τη δημιουργία νέου εστιατορίου McDonald's στο οποίο απασχολούνται συνολικά 35 εργαζόμενοι.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, πρόκειται για το 23ο εστιατόριο της αλυσίδας εστιατορίων McDonald's που λειτουργεί η Premier Capital Ελλάς στην Ελλάδα.

Το εστιατόριο στη Σαντορίνη εντάσσεται στη στρατηγική ανάπτυξης του δικτύου McDonald's στα ελληνικά νησιά, υποστηρίζοντας τόσο την ανάπτυξη του τουρισμού όσο και τις τοπικές κοινωνίες. Σημειώνεται ότι η Premier Capital Ελλάς λειτουργεί εστιατόρια McDonald's σε Ρόδο, Κρήτη, Κέρκυρα, Ζάκυνθο και Κω.

Ο Victor Tedesco, Managing Director για την Ελλάδα της Premier Capital plc (Developmental Licensee της McDonald's στην Ελλάδα), μεταξύ άλλων δήλωσε: «Ο στόχος μας για συνέχιση των επενδύσεων και για δημιουργία θέσεων εργασίας στην Ελλάδα επιβεβαιώνει ότι πιστεύουμε στις προοπτικές της χώρας, υποστηρίζουμε τις τοπικές κοινωνίες και τους νέους ανθρώπους και συμβάλλουμε με τον τρόπο μας στην ανάπτυξη του τουρισμού. Μέσα στα επόμενα τρία χρόνια, θα επενδύσουμε περισσότερα από 9,6 εκατ. ευρώ στη χώρα για τη δημιουργία 8 ακόμα εστιατορίων, φέρνοντας τον συνολικό αριθμό στα 31, και θα δημιουργήσουμε περίπου 250 νέες θέσεις εργασίας».

Νεότερη Παλαιότερη