Trending

Χολυγουντιανά μέτρα ασφαλείας από Ρώσους για την επίσκεψη Πούτιν στην Αθήνα

Η ελίτ των Ρώσων πρακτόρων θα καταφθάσει στην Αθήνα προετοιμάζοντας την επίσημη επίσκεψη του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν.

Τα μέτρα ασφαλείας θυμίζουν χολυγουντιανές ταινίες καθώς ο σχεδιασμός περιλαμβάνει ακόμα και ένα τεραστίων διαστάσεων μεταγωγικό αεροσκάφος τύπου «Αντόνοφ», το οποίο θα μεταφέρει στη χώρα μας τρεις πανομοιότυπες θωρακισμένες λιμουζίνες, βαρύ οπλισμό και ηλεκτρονικό εξοπλισμό.

Ο εξοπλισμός αυτός εξαιρετικά προηγμένης τεχνολογίας θα δημιουργήσει ένα ηλεκτρονικό δίχτυ προστασίας σε όλα τα μέρη που θα επισκεφτεί ο Ρώσος Πρόεδρος ενώ θα έχει τη δυνατότητα να καταρρίψει ακόμη και ιπτάμενα drones (μικρά ελικοπτεράκια) τα οποία είναι δύσκολο έως ακατόρθωτο να εντοπιστούν με άλλα μέσα.

Οι θωρακισμένες προεδρικές λιμουζίνες είναι τρεις και θα χρησιμοποιηθούν για τις μετακινήσεις του Ρώσου ηγέτη, χωρίς κανείς να μπορεί να γνωρίζει σε ποιο από τα τρία θα επιβαίνει ο πρόεδρος.

Η προεδρική φρουρά που θα τον συνοδεύει σε κάθε του βήμα προέρχεται από άνδρες που έχουν εκπαιδευτεί στην ελίτ των ειδικών δυνάμεων, δηλαδή στη φημισμένη Σπετσνάζ. Τουλάχιστον 70 άνθρωποι θα συνοδεύσουν στη χώρα μας τον πρόεδρο.
Νεότερη Παλαιότερη