Trending

Ο ύμνος της ΑΕΚ στα τηλέφωνα της Aegean

Η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος χθες το βράδυ από την ΑΕΚ οδήγησε τους εργαζόμενους της Aegean του Δημήτρη Μελισσανίδη, ιδιοκτήτη της ΑΕΚ, να περιμένουν το αφεντικό τους στην είσοδο του κτιρίου και να ξεσπάσουν σε χειροκροτήματα κατά την προσέλευσή του σε αυτό.

Στο μεταξύ, από σήμερα -έπειτα από εντολή του Μελισσανίδη- στην αναμονή του τηλεφωνικού κέντρου της εταιρείας ακούγεται ο ύμνος της Ένωσης «Εμπρός της ΑΕΚ παλικάρια».
«Ευχαριστώ τους εργαζόμενους για την ιδιαίτερη χαρά που μου προσφέρουν με αυτήν τους την έκπληξη. Νιώθω ικανοποίηση, κυρίως για δύο λόγους: Ο πρώτος είναι φυσικά η κατάκτηση του Κυπέλλου, που έδωσε και πάλι στους οπαδούς και τους φιλάθλους της ΑΕΚ τη χαρά και το χαμόγελο που τους έλειπαν τόσα χρόνια», είπε ο "τίγρης" και συνέχισε:

«Ο δεύτερος γιατί αποδείχτηκε ότι όταν υπάρχει αντικειμενικότητα και δικαιοσύνη, κερδισμένο τελικά βγαίνει το ποδόσφαιρο. Χθες το βράδυ ο μεγάλος κερδισμένος ήταν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Τέλος, θα ήθελα να αφιερώσω το Κύπελλο στα αδικοχαμένα θύματα της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού».
Νεότερη Παλαιότερη