Trending

Οι συνεργάτες του MEGA αποχαιρετούν το κοινό

Αποχαιρετούν το MEGA γνωστοί συνεργάτες μέσω των social media ευχόμενοι παράλληλα το κανάλι να συνεχίσει τη λειτουργία του.

Ο Θοδωρής Κολυδάς ευχαρίστησε την ΕΜΥ και το Mega για την συνεργασία που είχαν τα τελευταία 20 χρόνια και εύχεται σε όλους καλή δύναμη. Ελπίζει ότι κάποια στιγμή οι δρόμοι τους θα συναντηθούν ξανά.

Το Δημήτρη Μηλιόγλου τον βλέπαμε στην πρωινή εκπομπή «Καλημερούδια». Με τη σειρά του, «ανέβασε» στο instagram το τηλεοπτικό σποτ του Mega και έγραψε:

«Από το πρωί σήμερα βλέπω, ακούω και διαβάζω πολλά για το Mega… Θα κλείσει, θα το πάρουν οι τράπεζες, θα πέσει μαύρο, θα χάσουμε τα λεφτά μας… Άλλοι χαίρονται, άλλοι συμπάσχουν, άλλοι δήθεν συμπάσχουν και στην πραγματικότητα χαίρονται (θλιβερό για εκείνους)… Εγώ ένα πράγμα ξέρω από αυτό το λίγο που βρέθηκα εκεί… Οι εργαζόμενοί του το αγαπάνε αυτό το κανάλι. Είναι το mega τους και παρά τα προβλήματά τους από την έλλειψη ρευστού (σας μιλάω για περιπτώσεις συναδέλφων που πραγματικά είναι στο έλεος της μισθοδοσίας) ούτε ένας δεν είπε “....”! 

Η στεναχώρια τους για την τωρινή κατάσταση ξεπερνά την απώλεια του οποίου μισθού… Μακάρι όποιος ερθει, αν έρθει, να το αγαπήσει αυτό το κανάλι, όσο και αυτοί που πραγματικά το έκαναν αυτό που ήταν στα χρόνια της ακμής του… Οι άνθρωποι δεν είδατε ποτέ και που δούλεψαν πραγματικά για αυτό… Προσωπικά νιώθω περήφανος που μοιράστηκα μαζι τους αυτούς του λίγους μήνες και ελπίζω όλα να αλλάξουν. Να ξέρετε οτι οι άνθρωποι του Mega πιστεύουν ακόμα στα θαύματα… 

Θα πιστέψω κι εγώ μαζί τους και ελπίζω να το κάνεις και εσύ… Εσύ που γέλασες με τις Τρεις Χάριτες και τους Απαράδεκτους, που συγκινήθηκες με το Νησί, τις μάγισσες της Σμύρνης και τα Μυστικά της Εδέμ, που έπαιξες με τον Ανδρέα Μικρούτσικο και το Βλάσση Μπονάτσο, που ξεκίνησες τη μέρα σου με το Φώτη, τη Μαρία, την Έλντα, τη Σοφία και το Γρηγόρη, που “άνοιξες” το μυαλό σου με τη Μαλβίνα…. Εσύ που μεγάλωσες με το Mega όπως εγώ… (ΥΓ: Ναι, έγιναν λάθη…. Αλλά ας σκεφτούμε από ποιούς…. )».
Νεότερη Παλαιότερη