Trending

"Πόλεμος" ΠΑΣΟΚ - Ποταμιού

Σε σύρραξη έχουν οδηγηθεί ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι για μία πρόσκληση. Αιτία η απορία εάν κλήθηκε στη συνδιάσκεψη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ο κ. Σταύρος Θεοδωράκης.

Ενώ το ΠΑΣΟΚ ισχυρίζεται ότι ο κος Θεοδωράκης προσεκλήθη αλλά απάντησε αρνητικά λόγω υποχρεώσεων, το Ποτάμι ισχυρίζεται ότι ουδέποτε έλαβε σχετική πρόσκληση.

Ο πόλεμος των ανακοινώσεων άναψε με το ΠΑΣΟΚ να δηλώνει: "Η ιστορία διαμορφώνεται από τους παρόντες και όχι τους απόντες" τόνισε η κα Γεννηματά από το βήμα της συνδιάσκεψης κάτι που ερμηνεύτηκε ως αιχμές εναντίον του κ. Θεοδωράκη αλλά και πρώην στελεχών του ΠΑΣΟΚ που επέλεξαν τις δύο αυτές ημέρες να μην βρίσκονται εκεί.

Και το Ποτάμι να απαντά: «Η πρόσκληση πιθανόν να παρέπεσε κάπου στη Χαριλάου Τρικούπη»

Αναλυτικά: «Κάποιοι προσπαθούν με ψέματα να αλλάξουν την πραγματικότητα. Ο Σταύρος Θεοδωράκης ΔΕΝ κλήθηκε στην συνδιάσκεψη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης», αναφέρει χαρακτηριστικά το Ποτάμι επισημαίνοντας πως «η πρόσκληση πιθανόν να παρέπεσε κάπου στη Χαριλάου Τρικούπη. Ή είναι στα μη απεσταλμένα των email τους».

«Ας ψάξουν. Καλό θα είναι πάντως, η ορμή όλων μας να μην εξαντλείται σε διαρροές, παραπολιτικά και γκρίνιες αλλά στο διάλογο για τις μεγάλες προοδευτικές μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη ο τόπος».
Νεότερη Παλαιότερη