Trending

Προσχώρηση με νόημα στο κόμμα Καρατζαφέρη-Μπαλτάκου

Ένα πρόσωπο-έκπληξη φέρεται να κλείνει προς το καινούριο κόμμα των Καρατζαφέρη και Μπαλτάκου.

Περί του γιου, του πρώην Γενικού Γραμματέα επί κυβερνήσεων Καραμανλή, του Χρήστου Ζαχόπουλου, Θανάση ο λόγος, σύμφωνα με πληροφορίες. Έτοιμος ως δικηγόρος, ο Θανάσης Ζαχόπουλος, θέλει να ενεργοποιηθεί πολιτικά και εντάχθηκε στην Εθνική Ενότητα. Το πολιτικό φορέα του κ. Καρατζαφέρη και του κ. Μπαλτάκου.

O Γιώργος Καρατζαφέρης, από την πλευρά του, δήλωσε ότι «καλωσορίζει έναν νέο άνθρωπο, δραστήριο και με επάγγελμα, ο οποίος προέρχεται από τα σπλάχνα της παράταξης».

Ένα χρονικό των σπουδών του Θανάση Ζαχόπουλου, γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε στην Ξάνθη, στη Νομική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου. Τα χρόνια που πέρασε εκεί, ως φοιτητής ήταν τα πιο ανέμελα της ζωής του, γι’ αυτό και η Θράκη είναι από τις περιοχές που επισκέπτεται συχνά και έχει διατηρήσει όλους τους φιλικούς δεσμούς που είχε αποκτήσει εκεί από τα φοιτητικά του χρόνια. Μεγάλωσε σε ένα περιβάλλον με έντονα πολιτικά στοιχεία, λόγω της δραστηριοποίησης του πατέρα του, Χρήστου Ζαχόπουλου, ο οποίος διατηρούσε στενή φιλική σχέση με την οικογένεια Καραμανλή.
axiaplus.gr
Νεότερη Παλαιότερη