ΤΕΛ. ΝΕΑ
8 Μαΐου 2016

Ρούλα Ρέβη - Αποστόλης Τότσικας: ο Γολγοθάς για να γίνουν γονείς

Γιορτή της μητέρας σήμερα και η ...μάνα περιμένει μια ευχή ένα χαμόγελο ή ακόμα κι ένα λουλούδι από τους ανθρώπους που αγαπάει περισσότερο στοn κόσμο τα παιδιά της...

Αυτή τη μέρα διάλεξε και η Ρούλα Ρέβη για να εξομολογηθεί τα όσα τράβηξε για να αποκτήσει τα δίδυμα μωρά της, την αρχή και το τέλος της... Η γνωστή φωτογράφος ταλαιπωρήθηκε πολύ μέχρι να καταφέρει να κρατήσει στην αγκαλιά της τα πολύτιμα ,μωρά της! Αλλά δεν το μετάνιωσε καθόλου!

Η Ρούλα, συγκλονίζει και συνάμα συγκινεί με όσα μοιράζεται μαζί μας... Απαριθμώντας, ένα ένα, όσα δύσκολα πέρασε, όσα ταλαιπωρίες υπέστη στην υγεία της αλλά και στην ψυχολογία της μέχρι τα μωρά να πάνε στο σπίτι τους και ευχαριστεί όσους την βοήθησαν... Τους γιατρούς αλλά και τον άντρα της ζωής της, Αποστόλη Τότσικα.

Γράφει η Ρούλα Ρέβη:
"ΜΑΝΑ….. 2 ΑΠΟΚΟΛΛΗΣΕΙΣ,ΜΕΤΑΓΓΙΣΗ ΑΙΜΑΤΟΣ,ΠΕΡΙΔΕΣΗ ΤΡΑΧΗΛΟΥ,ΕΝΔΟΗΠΑΤΙΚΗ ΧΟΛΟΣΤΑΣΗ,ΖΑΧΑΡΟ, 72 ΜΕΡΕΣ ΑΚΙΝΗΤΗ,72 ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΟΡΟ ΣΤΑ ΤΡΥΠΙΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ,ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΤΗΝ 33 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ,ΤΑ ΜΩΡΑ ΜΟΥ 30 ΜΕΡΕΣ ΣΤΙΣ ΘΕΡΜΟΚΟΙΤΙΔΕΣ ΤΟΥ ΙΑΣΩ.....ΕΝΑΣ ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ(ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΑΘΑΣ) ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΖΕ ΒΑΘΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ,Ο 6 ΟΡΟΦΟΣ ΣΤΟ ΙΑΣΩ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ,Η ΥΠΕΡΟΧΗ ΜΑΡΙΝΑ ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ ΣΤΗ ΜΟΝΑΔΑ,Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ,Η ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ,ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ, Η ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ ΜΟΥ,ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΜΑΓΙΚΟΣ,ΑΞΙΟΛΑΤΡΕΥΤΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ,ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΚΑΘΕ ΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ.ΚΑΠΟΤΕ.....ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΠΟΤΑΜΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΗΓΗΘΩ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΣΤΗ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ,ΘΑ ΤΑ ΠΩ ΟΛΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ...ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ.... ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ....ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΛΕΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ..... ΑΝ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΑ???ΑΥΡΙΟ ΚΙΟΛΑΣ,Η ΜΑΛΛΟΝ ΤΩΡΑ ΑΜΕΣΩΣ ΘΑ ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΟΛΑ ΞΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ,ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΑ .......ΜΑΝΑ"
tlife.gr