Trending

Σενάριο επιστροφής Σημίτη

Την επιστροφή του πρώην Πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη παρουσιάζει η εφημερίδα το Βήμα της Κυριακής στο κύριο άρθρο της σήμερα.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως είναι επιθυμία πολλών ο Κώστας Σημίτης να αναλάβει ενοποιητικό ρόλο για την ανασυγκρότηση του μεσαίου χώρου.

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα προκάλεσε την απάντηση του πρώην πρωθυπουργού. Σύμφωνα με όσα ανέφεραν συνεργάτες του «… ο Κώστας Σημίτης, έχει επανειλημμένα τονίσει την ανάγκη ενός ρεύματος μεταρρύθμισης από όλες τις δυνάμεις της Κεντροαριστεράς. Η επισήμανση αυτή δεν σημαίνει και την ανάληψη οργάνωσης αυτού του έργου. Το συγκεκριμένο έργο ανήκει σε αυτούς που συμμετέχουν σήμερα ενεργά στην πολιτική ζωή και εκπροσωπούν τις διάφορες τάσεις της Κεντροαριστεράς».

Το ΠΑΣΟΚ δια του εκπροσώπου Τύπου του ανέφερε: «Κύκλοι που για δικούς τους λόγους, εδώ και καιρό, προσπαθούν να εμπλέξουν τον Κώστα Σημίτη, που αποτελεί κεφάλαιο για το χώρο, στην τρέχουσα πολιτική διαδικασία πήραν αποστομωτική απάντηση από τον ίδιο. Ελπίζω να αντιληφθούν, έστω και τώρα, ότι με αυτόν τον τρόπο, όχι μόνο δεν συμβάλουν στην υπόθεση της Κεντροαριστεράς αλλά τελικά εκτίθενται».
Νεότερη Παλαιότερη