ΤΕΛ. ΝΕΑ
16 Μαΐου 2016

Στέλεχος αποχωρεί από το κόμμα του Θ.Τζήμερου και εντάσσεται στη Νέα Δημοκρατία

Την αποχώρησή της από το κόμμα του Θάνου Τζήμερου "Δημιουργία Ξανά" ανακοίνωσε η υποψήφια βουλευτής Αγγελική Χαλκιά, σημειώνοντας παράλληλα την ένταξή της στη Νέα Δημοκρατία. Η κ. Χαλκιά είχε έρθει δεύτερη σε ψήφους στο ψηφοδέλτιο της «Δημιουργίας Ξανά» στη Β' Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της κας Χαλκιά αναφέρει:

«Τιμώ, την ευκαιρία που μου δόθηκε από τη «Δημιουργία Ξανά» και τον Θάνο Τζήμερο, να εμπλακώ ενεργά στα κοινά ως υποψήφια βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης. Εκτιμώ ωστόσο, πως στη χρονική συγκυρία κατά την οποία η Ελλάδα έχει παγιδευτεί στις πιο αντιδημιουργικές ιδεοληψίες και στην πιο ακραία χρήση του λαϊκισμού της πρώτης φοράς Αριστερά, δεν υπάρχουν περιθώρια κατακερματισμού των δημιουργικών και παραγωγικών δυνάμεων της ελληνικής κοινωνίας. 

Γι' αυτό, μετά και τη σχετική επικοινωνία μου με τη Διοικούσα Επιτροπή Νομού Θεσσαλονίκης της Ν.Δ., συντάσσομαι με τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, σε μια προσπάθεια σύμπλευσης και επανεκκίνησης των δημιουργικών δυνάμεων της Ελλάδας, που σήμερα αισθάνονται εγκλωβισμένες στον μύθο του Σίσυφου. Η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι ο βράχος από τον οποίο πρέπει να απαλλαχτούμε για να μπορέσουμε να ατενίσουμε ξανά το τέλος της ανηφόρας με αισιοδοξία».