Trending

Toastmasters Ελλάδος: 2ο Συνέδριο & Διαγωνισμός Ομιλιών

Οι Toastmasters Ελλάδος έχουν την χαρά να σας προσκαλέσουν στο 2ο «Συνέδριο & Διαγωνισμό Ομιλιών Ελλάδος», ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στις 28 Μαΐου 2016 στην Αίθουσα Λόγου στη Στοά του Βιβλίου (Πεσμαζόγλου 5 & Σταδίου, 10564, Αθήνα).

Πρόκειται για μια ξεχωριστή εμπειρία, που αφορά όσους θέλουν να βελτιώσουν την επικοινωνία τους μέσα από ένα πρωτοποριακό εκπαιδευτικό σύστημα που εξελίσσεται τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα! Στο πλαίσιο αυτής της εκδήλωσης, διακεκριμένοι ομιλητές των Toastmasters International  και όχι μόνο, θα πραγματοποιήσουν σεμινάρια στα αντικείμενα της Ρητορικής και της Ηγεσίας, στους εκπαιδευτικούς κύκλους οι οποίοι θα διεξαχθούν στο Συνέδριο. Οι Έλληνες και ξένοι ομιλητές θα μεταφέρουν την πολύτιμη εμπειρία τους, όχι μόνο στα μέλη του οργανισμού, αλλά και σε όλους όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν και να έχουν μια πρώτη επαφή με το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Οργανισμού των Toastmasters.

Έχοντας πλέον μπει σε τροχιά ενσωμάτωσης της Ελλάδος στον χάρτη των Toastmasters  της Ευρώπης, το φετινό συνέδριο θα είναι μία ξεχωριστή «Γιορτή Επικοινωνίας και Ηγεσίας» ενώ η εκδήλωση θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων με εναλλαγές  εκπαιδευτικών κύκλων, stand up comedy, ταχυδακτυλουργικά κόλπα καθώς και με τη διεξαγωγή του 2ου «Διαγωνισμού Ομιλιών Ελλάδος», ο οποίος χωρίζεται στις παρακάτω κατηγορίες:

  • Προετοιμασμένες Ομιλίες (διάρκειας 5’ – 7’) στην ελληνική γλώσσα
  • Προετοιμασμένες Ομιλίες (διάρκειας 5’ – 7’) στην αγγλική γλώσσα
  • Αυθόρμητος λόγος (διάρκειας 1’ – 2’) στην ελληνική γλώσσα
  • Αυθόρμητος λόγος (διάρκειας 1’ – 2’) στην αγγλική γλώσσα

Οι διαγωνιζόμενοι αποτελούν τους νικητές που αναδείχτηκαν από κάθε Όμιλο στους εσωτερικούς διαγωνισμούς που διεξήχθησαν τον τελευταίο μήνα.

Το 2ο Συνέδριο Toastmasters Ελλάδος αφορά όχι μόνο τα υφιστάμενα μέλη αλλά και όλους όσους 
ενδιαφέρονται να γνωρίσουν καλύτερα το εκπαιδευτικό πρόγραμμα των Toastmasters. 

Ο οργανισμός Toastmasters International είναι ένας παγκόσμιος ηγέτης στην ανάπτυξη δεξιοτήτων επικοινωνίας και ηγεσίας που ιδρύθηκε το 1924 στην Καλιφόρνια των Η.Π.Α. Απαριθμεί περισσότερα από 332.000 μέλη παγκοσμίως, τα οποία έχουν επιλέξει να βελτιώσουν τις επικοινωνιακές και ηγετικές τους ικανότητες, συμμετέχοντας σε έναν από τους 15.400 ομίλους σε ένα παγκόσμιο δίκτυο 135 χωρών. Ο κόσμος χρειάζεται ηγέτες. Οι Ηγέτες οδηγούν οικογένειες, προπονούν ομάδες, διευθύνουν επιχειρήσεις και γίνονται μέντορες άλλων ανθρώπων. Αυτοί οι ηγέτες πρέπει όχι μόνο να μπορούν να φέρουν αποτελέσματα, θα πρέπει να επικοινωνούν! Δίνοντας τακτικά ομιλίες, λαμβάνοντας ανατροφοδότηση, καθοδηγώντας ομάδες και βοηθώντας τους άλλους να επιτύχουν τους στόχους τους σε ένα υποστηρικτικό περιβάλλον, μέσα από το πρόγραμμα Toastmasters, τα εκπαιδευόμενα μέλη αναπτύσσονται σε πραγματικούς ηγέτες.  Κάθε ταξίδι αρχίζει με μία και μοναδική ομιλία. Κατά την διάρκεια του ταξιδιού τους, οι Toastmasters μαθαίνουν να λένε τις δικές τους ιστορίες, να ακούνε ενεργά και να δίνουν στοχευμένες απαντήσεις. Σχεδιάζουν και ηγούνται. Δίνουν και δέχονται ανατροφοδότηση. Μέσα από μια εκπαιδευτική κοινότητα, βρίσκουν τον δρόμο τους προς την ηγεσία.

Για την αγορά εισιτηρίων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν τη  φόρμα εγγραφής στο conference.toastmasters.gr  :
15 ευρώ έως 18 Μαΐου
20 ευρώ έως 28 Μαΐου
Νεότερη Παλαιότερη