Trending

«Ελ. Βενιζέλος»: Πρόγραμμα 6μηνης εργασίας για 100 νέους

Εκατό θέσεις εργασίας για νέους και νέες από 19 έως 29 ετών, έμμισθης επαγγελματικής εμπειρίας και κατάρτισης σε διαφορετικούς τομείς δραστηριοποίησης του αεροδρομίου, προσφέρει ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών ΔΑΑ.

Ειδικότερα, ο ΔΑΑ προσφέρει μέσω του προγράμματος «Airport Praxis 2» εργασία στο αεροδρόμιο για περίοδο έως 6 μηνών, με στόχο η προϋπηρεσία, η κατάρτιση και οι γνώσεις που θα αποκομίσουν, να αποτελέσουν πολύτιμα εφόδια στα επόμενα επαγγελματικά βήματά τους. Το πρόγραμμα αποτελεί συνέχεια του αντίστοιχου «Airport Praxis 1» του 2014, στο οποίο συμμετείχαν 70 νέοι και νέες.

Το εργασιακό περιβάλλον της εταιρείας αεροδρομίου, αποτελεί πρότυπο μεταξύ κορυφαίων εταιρειών στον κλάδο των αερομεταφορών, ενώ ο ΔΑΑ έχει γνωρίσει διεθνή καταξίωση με πλήθος βραβείων και διακρίσεων για την αρτιότητα του επιχειρησιακού και διοικητικού μοντέλου του.

Οι αιτήσεις πρέπει να υποβληθούν έως τις 30/6/2016 μέσω της ιστοσελίδας του αεροδρομίου: http://www.aia.gr/el/company-and-business/the-company/careers/Job-Openings
Νεότερη Παλαιότερη