Trending

Νέα αποκλειστική συνεργασία για τον Πάνο Γερμανό

Με μια νέα αποκλειστική συνεργασία με την Ιταλική εταιρεία Tucano ενισχύει περαιτέρω το χαρτοφυλάκιο της η Westnet, μέλος του Ομίλου Olympia συμφερόντων Πάνου Γερμανού.

Η νέα συνεργασία επιτρέπει τη σημαντική διεύρυνση της κατηγορίας των αξεσουάρ τεχνολογίας εξυπηρετώντας το όραμα της Westnet για την παροχή ευρείας γκάμας και υψηλής ποιότητας επώνυμων προϊόντων.

Συγκεκριμένα, στα προϊόντα που διαθέτει στην ελληνική αγορά η Westnet, εντάσσεται πλέον, η πλήρης γκάμα προϊόντων Tucano που αποτελείται από τσάντες για notebooks, θήκες για tablets, sleeves για Mac, τσάντες για κάμερες και για ταξίδια καθώς και δερμάτινες θήκες. Η Tucano, με έδρα το Μιλάνο, έχει πάνω από 30 χρόνια ιστορία στο χώρο και κατατάσσεται ανάμεσα στους παγκόσμιους ηγέτες στην κατηγορία των θηκών και τσαντών προϊόντων τεχνολογίας με δραστηριότητα σε 58 χώρες ανά τον κόσμο.

Σχολιάζοντας τη νέα συνεργασία, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Westnet, Ρόμπυ Μπουρλάς, σημείωσε: «Το 2016 αποτελεί ένα πολύ δυναμικό έτος για τη Westnet. Η νέα αποκλειστική συνεργασία με την Tucano διευρύνει το χαρτοφυλάκιο με καινοτόμα προϊόντα που προσφέρει η εταιρεία στην ελληνική αγορά κι αποδεικνύει τη δέσμευσή της για περαιτέρω επέκταση και παροχή προστιθέμενης αξίας στο δίκτυο των συνεργατών της, αλλά και στον τελικό καταναλωτή.»

Νεότερη Παλαιότερη