Trending

Νέα συνεργασία της ΧΕ στο χώρο του αυτοκινήτου

H Χρυσή Ευκαιρία, στο πλαίσιο της ανανέωσης του XE Automoto και μέσα από μια σειρά στρατηγικών συνεργασιών και αναγνωρίζοντας την ανάγκη των χρηστών για χρήσιμη και ουσιαστική πληροφόρηση κατά την αναζήτησή τους στο Διαδίκτυο, προχώρησε στην πρώτη αποκλειστική της συνεργασία με το GoCar και πλέον ο επισκέπτης του XE automoto βρίσκει πλούσια δημοσιογραφική ύλη στην κεντρική σελίδα, αλλά και στις επιμέρους σελίδες αγγελιών. 

Ειδικότερα, ο επισκέπτης μπορεί κάτω από το χώρο της αναζήτησης στην αρχική σελίδα του XE Automoto να διαβάσει τα τελευταία νέα για το χώρο του αυτοκινήτου. Επιπλέον, όταν εισάγει τα κριτήριά του και επιλέξει κάποια από τις προτεινόμενες αγγελίες, το περιεχόμενο που προβάλλεται είναι πλέον customized και αφορά το μοντέλο αυτοκινήτου που εμφανίζεται στην αγγελία. Δείτε εδώ ένα παράδειγμα.

Παράλληλα και στην εφημερίδα της Χρυσής Ευκαιρίας και ειδικότερα στο ένθετο "automoto", που κυκλοφορεί κάθε Τετάρτη και Κυριακή, οι αναγνώστες θα μπορούν να έχουν έγκυρη πληροφόρηση για όλα τα νέα της αυτοκίνησης, αλλά και πρόσβαση σε αποκλειστικό πρωτογενές περιεχόμενο που περιλαμβάνει αναλυτικές δοκιμές αυτοκινήτων, φωτογραφίες και video, πάντα με την εγκυρότητα και τη σφραγίδα του GoCar. 
Νεότερη Παλαιότερη