Trending

Νέο στέλεχος στην 24Media

Στο πλαίσιο της ανάπτυξης και ενίσχυσης του native περιεχομένου της 24MEDIA, ο Χρήστος Χατζηϊωάννου, μετά από 5 χρόνια επιτυχημένης πορείας στο Oneman.gr εκ των οποίων τα 2 με καθήκοντα Διευθυντή Σύνταξης του, αναλαμβάνει τη θέση του Head of Native and Branded Content του Ομίλου.

Συγκεκριμένα, μέσω του νέου του ρόλου, θα είναι υπεύθυνος για τη βελτίωση, ανάπτυξη και εξέλιξη όλου του branded content της 24MEDIA ενώ παράλληλα ενισχύει την ομάδα native περιεχομένου του Ομίλου. Στόχος της εταιρείας, είναι η αναβάθμιση των υπηρεσιών που καλύπτουν τα brands της, οι οποίες είναι σχετιζόμενες με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις της διαφημιστικής αγοράς.

Ο Μάνος Μίχαλος, Content Director της 24MEDIA δήλωσε: “Μέσα στα 5 χρόνια πορείας του στην 24MEDIA, ο Χρήστος Χατζηϊωάννου έχει αποδείξει την αξία του και αποτελεί σταθερά σημαντικό στέλεχος της 24MEDIA και του περιεχομένου της. Είναι φιλοσοφία μας να επιβραβεύουμε και να αναδεικνύουμε τους ικανούς ανθρώπους και μαζί τους να μεγιστοποιούμε τις δυνατότητες της εταιρείας. Με τη νέα αυτή θέση, κάνουμε μία ακόμα πρωτοποριακή κίνηση δομής και λειτουργίας, επενδύοντας στο Native και Branded Content και σε μία εξαιρετικά καταρτισμένη ομάδα”.
Νεότερη Παλαιότερη