Trending

Νέος σύμβουλος επικοινωνίας του Κυριάκου Μητσοτάκη

Σύμβουλος επικοινωνίας του Κυριάκου Μητσοτάκη αναλαμβάνει ο Γιώργος Κοντογιάννης, ο οποίος θα συμβουλεύει τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας σε θέματα ΜΜΕ και ενημέρωσης.

Το βιογραφικό του
Γεννήθηκε στο Βαρθολομιό Ηλείας το 1962. Είναι παντρεμένος με την Σοφία Χίντζιου και έχουν αποκτήσει δυο γιους.

Σπούδασε στο Οικονομικό Τμήμα της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Το 1976 εντάχθηκε στη νεολαία της Νέας Δημοκρατίας ΟΝΝΕΔ. Την περίοδο 1980-1981, συνεργάστηκε με την εφημερίδα του κόμματος "ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ" και στο διάστημα 1983-1988 ήταν στέλεχος της φοιτητικής παράταξης ΔΑΠ-ΝΔΦΚ.

Εργάστηκε ως πολιτικός συντάκτης στην ΕΡΤ και στις εφημερίδες "Απογευματινή", "Εστία"(1984), και "Έλεύθερος"(1988-1993). Το διάστημα 1999-2002, ήταν αρχισυντάκτης της "Απογευματινής της Κυριακής", ενώ το 2002, αρθρογραφούσε στις εφημερίδες του Πύργου "Πατρίς" και "Πρώτη". Έχει συνεργαστεί με την οικονομική εφημερίδα "Εξπρές", μηνιαία περιοδικά και επαρχιακού ραδιοφωνικούς σταθμούς. Υπήρξε συνεργάτης του Γραφείου Τύπου της ΝΔ από το 1990 μέχρι το 2004.

Το 2004 εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής Ηλείας με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας. Υπήρξε μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου και της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Περιφερειών. Το Νοέμβριο του 2010 δήλωσε την ανεξαρτητοποίηση του από την κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος και λίγες ημέρες μετά δήλωσε την προσχώρηση του στο νεοσύστατο κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη, "Δημοκρατική Συμμαχία" (ΔΗ.ΣΥ.).

Μετά τις Εκλογές του Μαΐου 2012, το κόμμα της Δημοκρατικής Συμμαχίας διαλύθηκε και προσχώρησε ξανά στην ΝΔ, με την οποία επανεξελέγη βουλευτής της Ηλείας.


Νεότερη Παλαιότερη