Trending

Ο "χολυγουντιανός" γάμος του γιού του Ιβάν Σαββίδη [photos]

Το dress code «επέβαλε» τη χρησιμοποίηση παπιγιόν από τους άνδρες, αν και αρκετοί επέλεξαν να φορέσουν γραβάτα, ενώ εκτός από το νεόνυμφο ζευγάρι τα φώτα έπεσαν πάνω και στους 600 επώνυμους καλεσμένους της οικογένειας Σαββίδη.

Από τα πολιτικά πρόσωπα ξεχώρισε φυσικά η παρουσία του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή μαζί με την σύζυγό του Νατάσα. Το «παρών» έδωσαν ο υπουργός εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, ο περιφερειάρχης Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, ο Ευρωβουλευτής και πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Θόδωρος Ζαγοράκης, ο βουλευτής της ΝΔ, Σταύρος Καλαφάτης και ο πρώην γενικός γραμματέας του κόμματος, Ανδρέας Παπαμιμίκος, ο οποίος ετοιμάζεται να παντρευτεί την ανιψιά του Ιβάν Σαββίδη, Σόνια.

Ξεχωριστή και η παρουσία του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη για το γάμο αποδεικνύοντας, ότι οι σχέσεις του με τον Ιβάν Σαββίδη μόνον τυπικές δεν είναι…

Σύσσωμη η οικογένεια του ΠΑΟΚ (ποδοσφαιριστές, τεχνικό τιμ, διοίκηση, ΑΣ, ΚΑΕ) έδωσε το παρών στο γάμο του Γιώργου Σαββίδη.

Με δελτίο Τύπου η οικογένεια Σαββίδη αναφέρθηκε στο ευτυχές γεγονός και ευχαρίστησε όλον τον κόσμο για τις ευχές προς το νεόνυμφο ζευγάρι.

«Στο χωριό Πρόχωμα Κιλκίς, πραγματοποιήθηκε ο γάμος του Γιώργου Σαββίδη με την εκλεκτή της καρδιάς του Γιάννα.

Ο γάμος τελέστηκε από τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής Θεόδωρο Β'  που ήρθε γι' αυτόν το λόγο, τιμώντας τη μακροχρόνια προσωπική του σχέση με τον Ιβάν Σαββίδη. Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στον Ι. Ν. Αγίου Πνεύματος, που είναι μια δωρεά του επιχειρηματία στην κοινότητα του Προχώματος και είναι πιστή αντιγραφή του αντίστοιχου Ναού στη Σάντα του Πόντου, από όπου έχει καταγωγή η οικογένεια.

Η δεξίωση και το πάρτυ για τους 600 καλεσμένους διοργανώθηκε στο Κυβερνείο, καθώς η οικογένεια εξασφάλισε την απαραίτητη άδεια για τη χρήση του εξωτερικού χώρου, αναλαμβάνοντας την ευθύνη της πλήρους ανακαίνισής του.

Οι υψηλοί προσκεκλημένοι από τη Ρωσία φιλοξενήθηκαν στο Μακεδονία Παλλάς το οποίο δεσμεύθηκε πλήρως για τις ανάγκες του γάμου και στολίστηκε ανάλογα.

Με ιδιαίτερη φροντίδα και σεβασμό στην ιστορικότητα του χώρου, έγιναν σημαντικές εργασίες εξωραϊσμού και καθαρισμού των κήπων του Κυβερνείου και στήθηκε η εξέδρα για τη δεξίωση.

Η οικογένεια ευχαρίστησε τους καλεσμένους αλλά και τον απλό κόσμο που ευχήθηκε για το γάμο του Γιώργου και της Γιάννας».

Δείτε εδώ photos από το γάμο:





gazzetta.gr
Νεότερη Παλαιότερη