Trending

Ο Ε.Μαρινάκης παίρνει Νότιγχαμ και φέρνει Γκιγκς

Ο Ράιαν Γκιγκς αποχωρεί από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με το «αντίο» του να αποτελεί τέλος εποχής. Κοντά στο να αναλάβει τη Νότιγχαμ Φόρεστ φέρεται να είναι να σύμφωνα με τους Άγγλους. 

Ένα σπουδαίο κεφάλαιο κλείνει για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού ο «πιστός στρατιώτης» Ράιαν Γκιγκας αποχωρεί από το σύλλογο.

Ο Γκιγκς που υπηρέτησε την ομάδα από κάθε πόστο, δεν θα βρίσκεται στην ομάδα τη νέα σεζόν, αφού δεν θα είναι βοηθός του Ζοσέ Μουρίνιο, όπως την χρονιά που πέρασε που ήταν στο πλευρό του Λουίς Φαν Χάαλ.

Σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα πάντως όπως αυτό της Dailly Mirror, ο Ράιαν Γκιγκς είναι πολύ κοντά να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Νότιγχαμ Φόρεστ, το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της οποίας, αναμένεται να περάσει στα χέρια του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Μάλιστα, ο Γκιγκς είναι πρώτο φαβορί σύμφωνα με τους μπουκς στο να καθίσει στον πάγκο της Νότιγχαμ, αφού πέρασε τους Μίτσελ και Τζόλα, στη λίστα με τους πιθανούς υποψηφίους.

Τις επόμενες μέρες, λογικά θα ξεκαθαρίσει το αν ισχύουν τα βρετανικά δημοσιεύματα, όταν εγκριθεί η μεταβίβαση των μετοχών από τον Φασουάζ Αλ Χασάουι στον Βαγγέλη Μαρινάκη από τη Football League.

Το ρεπορτάζ της βρετανικής εφημερίδας «Nottingham Post» επισημαίνει τον ρόλο που έπαιξε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού στη μεταγραφή του Απόστολου Βέλλιου στη Νότιγχαμ Φόρεστ…

Όπως επισημαίνεται στο δημοσίευμα, οι Άγγλοι έχουν συμφωνήσει με τον Ηρακλή στο ποσό του 1,2 εκατ. ευρώ για τον 24χρονο φορ και πλέον… «το πιο σημαντικό εμπόδιο στην ολοκλήρωση της μεταγραφής είναι το ‘ναι’ του παίκτη και η υπογραφή».

Σύμφωνα με όσα γράφονται… «ο Βέλλιος θέλει να επιστρέψει στην Αγγλία και η Φόρεστ ελπίζει ότι θα τον πείσει». Μάλιστα, τονίζεται πως ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, που φέρεται να είναι σε συζητήσεις με τη Νότιγχαμ για να αποκτήσει το 80% των μετοχών, έπαιξε σημαντικό ρόλο στις συζητήσεις με τον Ηρακλή για τον Βέλλιο.

«Ο Ευάγγελος Μαρινάκης έχει παίξει ρόλο – κλειδί στις διαπραγματεύσεις, την ώρα που οι προσπάθειές του να λάβει το 80% των μετοχών της Νότιγχαμ συνεχίζονται. Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού έχει έρθει προσωπικά σε επαφή με τον ομόλογό του στον Ηρακλή, Σπύρο Παπαθανασάκη για τη μεταγραφή» τονίζεται στο νέο ρεπορτάζ της Nottinghampost.

Στο δημοσίευμα υπογραμμίζεται ότι ο Βέλλιος έχει πολλές πιθανότητες να είναι το πρώτο απόκτημα της Νότιγχαμ Φόρεστ στην ομάδα της νέας εποχής «υπό την ελληνική ιδιοκτησία».
Πηγή
Νεότερη Παλαιότερη