Trending

Ραχήλ κατά Καρανίκα

Για ακόμη μια φορά η Ραχήλ Μακρή, πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ και μετέπειτα ΣΥΡΙΖΑ, δεν δίστασε να κάνει καυστικά σχόλια τόσο για τον ίδιο τον πρωθυπουργό αλλά και για τον επιστημονικό σύμβουλο της κυβέρνησης κ. Καρανίκα.

Η πρώην βουλευτής αποκάλυψε ότι παρακολουθεί μαθήματα ξιφασκίας αλλά και ότι είναι έτοιμη να γιορτάσει τα 43 της χρόνια.

Οταν ρωτήθηκε για τον συνεργάτη του Αλέξη Τσίπρα, η Ραχήλ Μακρή, που ως γνωστόν δεν τρέφει εκτίμηση προς το πρόσωπό του, τότε η πρώην βουλευτής ανέφερε: «Δεν με ενδιαφέρουν οι Καρανίκες. Δεν μπορώ να πω στο μυαλό του κάθε ανθρώπου που διαφαίνεται ότι έχει προβλήματα. Θα πρέπει να τα κοιτάξει προφανώς. Και αυτός και ο Αλέξης Τσίπρας που κρύβεται από πίσω του».

Να σημειώσουμε ότι ο συνεργάτης του Πρωθυπουργού με αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είχε προβεί σε πολύ επικριτικά σχόλια εναντίον της κ. Μακρή:

«Θα κάνω αυτό που ορίζουν οι νόμοι και θα κινηθώ μέσα στα πλαίσια που ορίζουν αυτοί. Απλά είναι διασκεδαστικό γιατί αποκαλύπτουν μόνοι τους τον εαυτό τους και προβαίνουν σε τέτοια ατοπήματα που εμένα με κάνουν να χαίρομαι. Θα μου πείτε γιατί. Χαίρομαι γιατί αποκαλύπτονται στον ελληνικό λαό και πέφτουν οι μάσκες. Αποκαλύπτουν ποιοι είναι, ποιοι τους κυβερνούν. Εγώ ξέρω ότι ο κύριος Καρανίκας χωρίς να έχει πτυχία και τελείως αναξιοκρατικά, βρίσκεται διορισμένος με έναν υπέρογκο αυτή τη στιγμή μισθό που δεν λαμβάνει ούτε ένας επιστήμονας στη χώρα», ανέφερε χαρακτηριστικά η πρώην βουλευτής.
koutipandoras.gr
Νεότερη Παλαιότερη