Trending

Τράγκας: Ο Τσίπρας-Σπίντι Γκονζάλεζ

Στη συμφωνία-εξπρές με το Ελληνικό αλλά και στο ενδεχόμενο να αναλάβει τα ηνία της χώρας ο Κυριάκος Μητσοτάκης (βάσει των λεγομένων του Πίτερ Σπίγκελ) αναφέρθηκε σήμερα ο Γιώργος Τράγκας από την εκπομπή του Εν Αθήναις στον Real FM.

«Είναι ο πιο γρήγορος, είναι ο ταχύτερος, είναι το παλικάρι που μέχρι να πεις ένα, δύο, τρία τα έχει κάνει όλα… Είναι ο σπίντι Γκονζάλες… Τελείωσε το Ελληνικό παρά τις αντιδράσεις διαφόρων ισχυρών ομίλων και άλλων ελληνικών και ξένων συμφερόντων. Το Eλληνικό πέρασε για πάντα στον κ. Λάτση, στον όμιλο του Έλληνα δισεκατομμυριούχου, στη Lamda Development… Φυσικά με τις ευλογίες και των δανειστών» είπε χαρακτηριστικά. Όπως σχολίασε ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας ακάθεκτος και με 153 «καμικάζι»-βουλευτές προχωρά σε όλα τα προαπαιτούμενα χωρίς μέχρι στιγμής βέβαια να εκταμιεύεται καμία δόση ή υποδόση.

Εξάλλου, ο κ. Τράγκας αναφέρθηκε και στη συνέντευξη του Πίτερ Σπίγκελ στην τηλεόραση του Σκάι, όπου τόνισε ότι η κ. Μέρκελ συμπαθεί περισσότερο τους συντηρητικούς ηγέτες και δεν αποκλείεται εάν έρθει ο κ. Μητσοτάκης στην εξουσία σε 10 ή 18 μήνες να του προσφέρει μια πιο χαλαρή πολιτική. Ωστόσο, ο «σπίντι Γκονζάλες δεν το βάζει κάτω και προχωρά σε μέτρα και αποκρατικοποιήσεις. Ήδη γίνεται μεγάλη κουβέντα για το ποσοστό του ελληνικού δημοσίου στον ΟΤΕ που το έχουμε υποσχεθεί και αυτό στους Γερμανούς».
crashonline.gr
Νεότερη Παλαιότερη